Udvalgsformand overhales indenom af sin forvaltning

18. september 2013 Politik

Umiddelbart inden det seneste Byrådsmøde, pillede socialudvalgsformand Jørgen Jørgensen et punkt af dagsordenen. Punktet beskrev forvaltningens forslag til sammensætningen af et Råd for Socialt Udsatte. Men nu er udvalgsformanden tæt på at blive overhalet indenom af sin forvaltning.

Jørgen Jørgensen bliver måske overhalet af forvaltningen.

Jørgen Jørgensen bliver måske overhalet af forvaltningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forvaltningen havde sat Misbrugscentret for bordenden i rådet, der desuden var krydret med en lang række kommunalt ansatte.

– Sådan et råd kan ikke bruges til noget som helst, siger en tidlige udsat, der har fulgt med i processen til udsattepolitikken og udsatterådet.

Hvis forvaltningen havde kigget på, hvordan udsatterådene i Odense og Esbjerg er skruet sammen, så ville de have vidst, at der helst ikke skal kommuneansatte med.

Selvom Jørgen Jørgensen bad forvaltningen om at starte forfra, så har Misbrugscenter allerede inviteret kommende medlemmer af rådet til samtale den 30. september.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi havde sagen om et udsatte råd på udvalgets møde tidligere, hvor vi returnerede sagen med besked om en langt bedre beskrivelse m.h.t. formål, indsats, midler, høringsberettiget, antal medlemmer, rådets sammensætning osv. – men indkaldelse på nuværende tidspunkt kender jeg ikke noget til. Det er ikke et politisk initiativ, siger Jørgen Jørgensen.

Det optimale for det kommende råd er, at socialudvalgsformanden udpeger de enkelte medlemmer personligt.

Skrevet af: Ole [email protected]
8. december 2023 Politik, Sønderborg

Ingen ved hvordan det politiske landskab ser ud når Stephan Kleinschmidt er ude

8. december 2023 Politik

SønderborgNYT har spurgt borgmester Erik Lauritzen og Venstres politiske ordfører, Ellen Trane Nørby, hvordan de tror, at det vil ændre det politiske landskab, når Slesvigsk Parti ikke længere skal have Stephan Kleinschmidts navn på stemmesedlerne. Ved et seneste valg fik Stephan Kleinschmidt 2038 personlige stemmer – Kirsten Bachmann 139 personlige stemmer og Christel Leiendecker 136 […]

Læs mere...
>