Unge bliver klogere af feriedage i Science Camps

30. maj 2013 Uncategorized

I løbet af sommerferien tilbyder Universe 5 Science Camps med 2 overnatninger til børn og unge i aldersgruppen 12–16 år.

Årets tema er speed – fart og spænding, og deltagerne kommer helt tæt på den nye særudstilling Speed. I ’Speed’ er det muligt at prøve kræfter  med forskellige sider af FORMEL 1 motorsporten – den tekniske del, koncentration, kondition, reaktionsevne og refleks, samt få en autentisk  oplevelse af fart i 5D simulatoren.

På Science Campen skal der konstrueres, bygges, måles og køres på Segway, når parkens gæster er gået hjem.

Artiklen fortsætter under annoncen

I tre dage og to nætter skal de unge udforske naturvidenskaben på nye måder. De unge skal have naturvidenskaben og teknologien tæt på  deres egen krop og lave sjove forsøg i parken.

Deltagerne vil i år overnatte i Camp Universe, som er en ny lejrskolefacilitet tæt på parken.

– Vi har med årets tema mulighed for at sammensætte et hæsblæsende program med masser af fart, sjov og spænding. Et program som både  henvender sig til piger og drenge i alderen 12-16 år, siger formidler og ansvarlig for Science Campen Troels Nim Andresen fra Universe.

Artiklen fortsætter under annoncen

Praktiske info

Universe holder Science Camps med to overnatninger til børn og unge i aldersgruppen 12-16 år.

Alle camps ligger fordelt i ugerne 27, 28 og 32.

Information om Science Camp, programmet og billeder findes på www.universe.dk. Tilmelding kan ske online samme sted.

Prisen for deltagelse på Science Campen er 1.595 kr. inkl. overnatning og forplejning.

 

Innovation camp i efterårsferien

Begrebet innovation er i stigende grad blevet en del af Universe’ uddannelsespolitik, hvor der stilles krav til de danske unges kreativitet og  evne til at tænke nyt for at sikre Danmarks fremtidige velstand. Men innovation og kreativitet er også elementer der kan binde virkelighed  og teori sammen på en legende og eksperimenterende måde. Derfor holder Universe for tredje år i træk en Innovation Camp med 3  overnatninger for børn i alderen 12-16 år. Innovation Campen foregår fra den 15.oktober til den 18. oktober 2013.

Artiklen fortsætter under annoncen

Man kan læse mere og se billeder på www.universe.dk/innovationcamp. Der åbnes op for onlinetilmelding til Innovation Campen i  slutningen af august.

 

Skrevet af: Ole [email protected]
>