Valg: Her er programmet fra Nepotistisk Omegnsliste

11. oktober 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

På Facebook præsenteres et alternativ til de lokale partier og lister, som vi allerede kender. Her kan du se deres valgprogram.

Politik 1 : Vi vil sikre udvikling i de 6 omegnskommuner til Sønderborg – ikke afvikling.
Politik 2 : Vi mener at Gehryplanen for Sønderborg havn er al for ambitiøs og mener ikke Sønderborg kommune bruge hverken penge eller tid på dette.995911_179781135528439_841112427_n

Artiklen fortsætter under annoncen

Politik 3 : Vi mener ikke det er nødvendigt at Sønderborgs kommunale forvaltninger lejer sig ind i bygninger i Sønderborg, når vi har mange tomme kommunalt ejede bygninger i de tidligere omegnskommuner.
Politik 4 : Ansatte enbedsmænd koster kassen, så vi mener at vi skal have skåret mindst halvdelen af embedsmændene i det kommunale system væk. Vi starter i toppen. Der er blevet ansat alt for mange høvdinge af det nuværende byråd.
Politik 5 : Nepotisme er vidt udbredt i politiske kredse. Nepotismen foregår bare i det skjulte. I nepotistisk omegnsliste foregår nepotismen i det åbne. Stem på os og like os på facebook og du vil blive tilgodeset, når vi kommer i byrådet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politik 6 : Kasernen skal efter lukning laves til et kapitalistisk Christiania. Det skal være et toldfrit område hvor både bordeldrift og casino forekommer. Disse for at få størst mulige indtægter, således at borgerne i omegnskommunerne ikke skal betale skat. Bliver behovet stort nok, kan Sønderborg Sygehusbygningerne inddrages.rådhus6

Artiklen fortsætter under annoncen

Politik 7 : Augustenborg Slot laves om til forlystelses park, med vandrutschebaner og lystbådehavn med strand og slip til joller, især catamaraner.
Politik 8 : Timedrift med tog til Sønderborg station. Banen mellem Sønderborg og Tinglev opgraderes til en tosporet højhastighedsbane (330 km/t) hvor tog vil holde i Rinkenæs, Gråsten Vester Sottrup og Avnbøl.
Politik 9 : Borgmestertitlen afskaffes og erstattes af “Storhertug af Als og Sundeved”.
Politik 10 : Augustenborg Fjord inddæmmes og omdannes til en ferskvandssø. Der udsættes karper og kysten udbydes til salg til karpefiskere til nepotistiske priser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politik 11 : Alle med navnet Elisabeth skal kunne få navneændring til Leske

25. februar 2024 Politik, Sønderborg

Integrationsrådet skal have tre nye medlemmer

25. februar 2024 Politik

I Integrationsrådet skal der være otte medlemmer, som repræsenterer indvandrere og efterkommere i Sønderborg Kommune. Rådets flertal er repræsentanter for de etniske minoriteter. Integrationsrådet består lige nu af fem medlemmer fra de etniske minoriteter og der skal derfor udpeges tre nye medlemmer. Når der skal vælges nye medlemmer, der repræsenterer indvandrere og efterkommere, gøres det […]

Læs mere...