Valg: Her er programmet fra Nepotistisk Omegnsliste

11. oktober 2013 Uncategorized

På Facebook præsenteres et alternativ til de lokale partier og lister, som vi allerede kender. Her kan du se deres valgprogram.

Politik 1 : Vi vil sikre udvikling i de 6 omegnskommuner til Sønderborg – ikke afvikling.
Politik 2 : Vi mener at Gehryplanen for Sønderborg havn er al for ambitiøs og mener ikke Sønderborg kommune bruge hverken penge eller tid på dette.995911_179781135528439_841112427_n
Politik 3 : Vi mener ikke det er nødvendigt at Sønderborgs kommunale forvaltninger lejer sig ind i bygninger i Sønderborg, når vi har mange tomme kommunalt ejede bygninger i de tidligere omegnskommuner.
Politik 4 : Ansatte enbedsmænd koster kassen, så vi mener at vi skal have skåret mindst halvdelen af embedsmændene i det kommunale system væk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi starter i toppen. Der er blevet ansat alt for mange høvdinge af det nuværende byråd.
Politik 5 : Nepotisme er vidt udbredt i politiske kredse. Nepotismen foregår bare i det skjulte. I nepotistisk omegnsliste foregår nepotismen i det åbne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stem på os og like os på facebook og du vil blive tilgodeset, når vi kommer i byrådet.
Politik 6 : Kasernen skal efter lukning laves til et kapitalistisk Christiania. Det skal være et toldfrit område hvor både bordeldrift og casino forekommer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Disse for at få størst mulige indtægter, således at borgerne i omegnskommunerne ikke skal betale skat. Bliver behovet stort nok, kan Sønderborg Sygehusbygningerne inddrages.rådhus6
Politik 7 : Augustenborg Slot laves om til forlystelses park, med vandrutschebaner og lystbådehavn med strand og slip til joller, især catamaraner.
Politik 8 : Timedrift med tog til Sønderborg station.

Artiklen fortsætter under annoncen

Banen mellem Sønderborg og Tinglev opgraderes til en tosporet højhastighedsbane (330 km/t) hvor tog vil holde i Rinkenæs, Gråsten Vester Sottrup og Avnbøl.
Politik 9 : Borgmestertitlen afskaffes og erstattes af “Storhertug af Als og Sundeved”.
Politik 10 : Augustenborg Fjord inddæmmes og omdannes til en ferskvandssø.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der udsættes karper og kysten udbydes til salg til karpefiskere til nepotistiske priser.
Politik 11 : Alle med navnet Elisabeth skal kunne få navneændring til Leske

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. april 2021 Nordborg, Samfund

Miljøministeren og SF-politikere besøgte Himmark Strand

20. april 2021 Nordborg

Miljøminister Lea Vermelin var sammen med SFerne, Signe Munk og Karina Lorentzen Dehnhardt, mandag på besøg på Himmark Strand for at blive orienteret om Region Syddanmarks indsats mod generationsforureninger, skriver regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen til SønderborgNYT. På Himmark Strand er vi klar til at gå i gang med oprydningen. Hvis alt går vel, kan vi […]

Læs mere...