Valg-tv: Sønderborgs politikere kom ind i folks stuer

7. november 2013 Uncategorized

Under valgkampen besøger TV SYD hele 18 kommuner, som de sender valgkamp fra – og torsdag aften blev rammen for en udsendelse sat i Riddersalen på Sønderborg Slot.

– Her på slottet handler det ikke om blåt blod, men om, hvem der skal have magten i Sønderborg de kommende fire år, siger programværten til seerne.

Programværten med de tre favoritter.

Programværten med de tre favoritter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og i den første runde, der blev sendt under TV SYDs Nyheder, var det alene de tre favorit-kandidater, Aase Nyegaard fra Fælleslisten , Erik Lauritzen fra Socialdemokraterne og Peter Hansen fra Venstre, der fik lov til at sige noget.

Klokken 20 skulle der sendes en hel times valgdebat på TV SYDs egen kanal og her var – for en gangs skyld – sendt invitation til alle de opstillede partier og lister.

Se billeder fra Riddersalen:  https://www.facebook.com/media/set/?set=a.464095950377424.1073741946.271358109651210&type=1

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...