Valggruppen: Urigtige oplysninger om vælgermøder i pressen

14. oktober 2013 Uncategorized

Valggruppen 2013 v Jørn Sørensen, skriver:

Det lokale dagblads artikler om Valggruppen 2013 forleden var ikke objektive i vores øjne. Avisen havde modtaget en komplet korrespondance med Venstreformandens vrede udtalelser, og redaktionen vurderede dem slet ikke, men lod de to partiformænd yderligere udfolde sig omkring de usande påstande om, at vi ikke ønsker Aase Nygaards tilstedeværelse på vælgermøderne, – dette har vi aldrig udtalt, – rygtet er udbredt enten af Venstre eller Fælleslisten, og vi beder om at få at vide, hvem i artiklerne, der udtalte sig om dette!

Artiklen fortsætter under annoncen

Aase Nygaard er blevet kontaktet for at afklare spørgsmålet, men hun reagerer ikke og er bestemt sur på os, fordi vi fik lov til at benytte Augustenborgs nye Plejehjem, selvom hun havde nedlagt forbud imod det.

Vores ulønnede og store arbejde for at skabe en debat omkring udkantsområderne blev ikke nævnt – udgiftsdeling til annoncering og deltagelse af skarpe læserbrevdebattører blev til noget negativt, fordi vores kommentar manglede!

I øjeblikket oplever vi, at to partier har frameldt sig deltagelse i møderne, p.g. a. af det med Aase.

Artiklen fortsætter under annoncen

I artiklerne argumenterer de to partiers talsmænd for, at partitoppen bestemmer hvem, der deltager, hvilket er udemokratisk og absurd!

Avisen beskæftigede sig heller ikke med denne vores vigtige holdning til, at vælgerne bestemmer, hvem de vil have besøg af på deres valgmøder, og selvfølgelig ønsker de besøg af kandidater, der deler deres opfattelse om, at det ydre Als har status af udkant.

Avisen var klar over, at vi havde færdige lister med kandidaterne, og alle inviterede var meget interesserede. Men efter Venstres nyvalg af formand for ca. 14 dage siden, blev de gode hensigter fra den tidligere formand strøget, og der bliver opstillet betingelser for deltagelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Avisen studser ikke over, at der er blevet sagt, at Venstres kandidater holder valgmøder hvor partitoppen ikke er involveret, for sådan plejer det jo at foregå! Vi mener, at avisen  lod Venstre og Fælleslisten dominere i artiklerne, og os bekendt er det lokale dagblad upolitisk!

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2023 Augustenborg, Erhverv

Ingen færge mellem Als og Ærø resten af ugen

2. oktober 2023 Augustenborg

Ærøfærgerne skriver på deres hjemmeside, at der ikke sejles mellem Als og Ærø resten af ugen frem til søndag. Det skyldes tekniske problemer, skriver rederiet. Lørdag kolliderede Færgen Skjoldnæs med en mole i Fynshav. Kollisionen gik ud over agterrampen på færgen, som har fået et skub, forklarede Thomas Norrild, økonomichef ved Ærøfærgerne. Skjoldnæs sejlede som […]

Læs mere...