Valgkamp: Alssundlisten vil i dialog med universitetet

23. oktober 2013 Uncategorized
Thorkild Kristiansen vil arbejde for at få flere studerende til byen.

Thorkild Kristiansen vil arbejde for at få flere studerende til byen.

Logo_AlssundlistenByrådskandidat Thorkild Kristiansen, Alssundlisten, skriver:

Artiklen fortsætter under annoncen

SDUs tre fakulteter i Sønderborg – det tekniske, det samfundsvidenskabelige og humanistiske – kan være nøglen til at realisere kommunens erhvervspolitiske vision.

De uddannelser vi har i dag understøtter erhvervslivets behov, men ikke nødvendigvis morgendagens krav. Formår vi at overbevise SDU om behovet for, at studierne bliver mere tværfaglige, kan vi få flere studerende til byen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det kræver, at de eksisterende uddannelser i højere grad udbyder kurser, som eksempelvis gør at ingeniøren bliver motiveret til at snuppe et kursus i kulturel forståelse og formidling. På den måde er der mulighed for at sammensætte helt nye uddannelser baseret på et bredt vidensmæssigt fundament. Det åbner nye muligheder for de studerende, og det de kan tilbyde virksomhederne.

SDU i Sønderborg kan blive et uddannelsesmæssigt testcenter hvor vi prøver nyt. Universitetets størrelse er perfekt til det.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Alssundlisten ønsker vi en tæt dialog med SDU, så Sønderborg får nye og innovative uddannelser.

 

 

Skrevet af: Ole [email protected]
8. december 2023 Politik, Sønderborg

Ingen ved hvordan det politiske landskab ser ud når Stephan Kleinschmidt er ude

8. december 2023 Politik

SønderborgNYT har spurgt borgmester Erik Lauritzen og Venstres politiske ordfører, Ellen Trane Nørby, hvordan de tror, at det vil ændre det politiske landskab, når Slesvigsk Parti ikke længere skal have Stephan Kleinschmidts navn på stemmesedlerne. Ved et seneste valg fik Stephan Kleinschmidt 2038 personlige stemmer – Kirsten Bachmann 139 personlige stemmer og Christel Leiendecker 136 […]

Læs mere...