Valgkamp: Går Frode Sørensen over til SF

2. november 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Lørdagen bruger politikere på at møde vælgere i blandt andet gågaden i Sønderborg, hvor socialdemokraternes Frode Sørensen fik en hyggesnak med Jørgen Jørgensen og andre fra SF.

Frode Sørensen og Jørgensen fik snakket lidt om et skifte fra Socialdemokraterne til SF.

Frode Sørensen og Jørgensen fik snakket lidt om et skifte fra Socialdemokraterne til SF.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Nyt spurgte ham, om han skal meldes ind hos SF – og Frode Sørensen kunne berette, at han tidligere havde forsøgt, men selv i SF var der grænser for rummeligheden.

– Med det nye slogan, Plads til Alle, så er vi nødt til at tage dig med, siger Jørgen Jørgensen. Socialdemokraten bad ikke om en indmeldelsesblanket, så det er tvivlsomt, at SF fik hvervet en rutineret politiker til partiet.

Som det ses i det vedhæftede billedgalleri, så var flere partier på gaden: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.461287180658301.1073741943.271358109651210&type=1

Artiklen fortsætter under annoncen

 

22. februar 2024 Augustenborg, Politik

Kommunen skal finde en der vil købe en del af Augustenborgs tidligere rådhus

22. februar 2024 Augustenborg

For at sikre lægedækning i Augustenborg fremadrettet, vil parterne bag budgetaftalen have lavet et attraktivt sundhedshus i det gamle rådhus i Augustenborg, som i dag huser Kunstværket. Med valget af det tidligere Rådhus til et kommende Sundhedshus, bliver en del af bygningen overflødig, fordi sundhedshuset kan rummes i det gamle rådhus uden de sidebygninger, der […]

Læs mere...