Valgkamp: Går Frode Sørensen over til SF

2. november 2013 Uncategorized

Lørdagen bruger politikere på at møde vælgere i blandt andet gågaden i Sønderborg, hvor socialdemokraternes Frode Sørensen fik en hyggesnak med Jørgen Jørgensen og andre fra SF.

Frode Sørensen og Jørgensen fik snakket lidt om et skifte fra Socialdemokraterne til SF.

Frode Sørensen og Jørgensen fik snakket lidt om et skifte fra Socialdemokraterne til SF.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Nyt spurgte ham, om han skal meldes ind hos SF – og Frode Sørensen kunne berette, at han tidligere havde forsøgt, men selv i SF var der grænser for rummeligheden.

– Med det nye slogan, Plads til Alle, så er vi nødt til at tage dig med, siger Jørgen Jørgensen. Socialdemokraten bad ikke om en indmeldelsesblanket, så det er tvivlsomt, at SF fik hvervet en rutineret politiker til partiet.

Som det ses i det vedhæftede billedgalleri, så var flere partier på gaden: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.461287180658301.1073741943.271358109651210&type=1

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Kultur, Sønderborg

WoodSculpture-kunstnerne er klar til at vise skulpturerne frem

25. juni 2022 Kultur

Fredag eftermiddag lagde kunsterne i WoodSculpture værktøjet fra sig og de alle var blevet færdige med hver sin Tour de France-inspirerede skulptur, som stadig står på Slotskajen. “Lørdag klokken 13 kommer skulpturmodtagerne og andre til en fælles afslutning og ser skulpturerne og de tidligere år har det været sådan, at modtagere straks skulle køre deres […]

Læs mere...