Venstre: DN har bondefanget borgmester og kommune

5. maj 2014 Uncategorized

Politisk ordfører Peter Hansen, Venstre, skriver:

Så fik vi notatet om spejderlejren i 2017.


Vi vil alle gerne have en spejderlejr. Spørgsmålet er bare på hvilke vilkår.

Artiklen fortsætter under annoncen


I vinters fik vi at vide, at man mente at det ville koste 20 mio. kroner. Der blev udtrykt betænkelighed over prisens størrelse, vi blev lovet en nærmere orientering. Nu kan vi så konstatere at prisen er steget til 34 mio. kroner. Det er rigtig mange penge. Jeg har svært ved at se, hvordan det regnestykke kan hænge sammen.

Peter Hansen tordner over borgmesterens enegang på Kær.

Peter Hansen tordner over borgmesterens enegang på Kær.

 

Artiklen fortsætter under annoncen

I Venstre spurgte vi også, om DN har fået vetoret. Det har borgmesteren sagt, at de ikke har fået. De har fået noget, der er meget bedre. De har fået borgmesterens ord for, at kommunen rejser en fredningssag sammen med DN. Dette forhold har aldrig været forelagt Økonomiudvalg eller byråd og er borgmesterens helt egen beslutning. Det vil betyde yderligere omkostninger for kommunen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det betyder også, at infrastruktur-omkostninger der laves til spejderlejren, efterfølgende vil være værdiløse. Kommunen skal etablere kloakker, vand og strøm, som bagefter intet er værd. Som vi oprindeligt forstod det, ville det være investeringer, der senere kunne bruges ved delvis udnyttelse af arealet til boliger.

Jeg synes, det er helt urimeligt at borgmesteren egenhændigt indgår en aftale om at rejse en fælles fredningssag uden at have diskuteret det i Byrådet. Venstre vil rejse sagen direkte i Byrådet ved først kommende mulighed. DN har bondefanget borgmesteren og dermed kommunen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Samfund, Sønderborg

Flyttede tilbage Sønderborg og skabte et energi-rigtigt drømmehus

14. maj 2021 Samfund

Den smukke natur, familien og Sønderborgernes venlige og imødekommende væsen, fik Marianne Albers, sammen med sin familie til, at flytte fra København tilbage til Sønderborg og fandt en bungalow-villa som de energi-renoverede og omdannet til deres drømmebolig. For Marianne Albers og hendes mand har huskøbet og en efterfølgende gennemgående energi-renovering, på alle måder været en […]

Læs mere...