Venstre fik tordnet over skattestigningen

9. oktober 2013 Uncategorized

Peter Hansen fra Venstre fremlagde partiets budget, der skulle hænge sammen uden en skattestigning – og undervejs fik han langet ud efter forligsgruppens budget.

Peter Hansen og Venstre havde fredet de bløde områder i deres budget-udspil.

Peter Hansen og Venstre havde fredet de bløde områder i deres budget-udspil.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Ved at udskyde flere af investeringerne på havnen, så frigør vi nogle penge. Det er en god idé, fordi det tager lang tid, inden der er fundet private penge til at bygge hotel og kunsthal for, siger Peter Hansen.

Venstre har flere poster, hvor det går ud på at effektivisere, men resten af Byrådet havde lige så svært ved at se fornuften i Venstres budgetudspil, som Venstre havde ved at se fornuften i deres.

– Det er en trist aften for borgerne i Sønderborg. Fakta er at skattestigninger giver usikker og de koster arbejdspladser, siger Peter Hansen. Han tilføjer:

Artiklen fortsætter under annoncen

– Går vi begge budgetter igennem, så er det ikke meget, der skiller os.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 Samfund, Sønderborg

Borgmesteren takker alle der var med til bekæmpe branden på Omnicon

29. juli 2021 Samfund

Via Facebook giver borgmester Erik Lauritzen sin uforbeholdne tak til de brandfolk, der har brugt det seneste døgn på at bekæmpe branden på Omnicon. Borgmesteren skriver blandt andet: ”På egne og på fællesskabets vegne udtrykker jeg en kæmpestor tak til nogle mennesker, der løser en ufattelig vigtig samfundsopgave. Mens mange af os holder ferie og […]

Læs mere...