Venstre fik tordnet over skattestigningen

9. oktober 2013 Uncategorized

Peter Hansen fra Venstre fremlagde partiets budget, der skulle hænge sammen uden en skattestigning – og undervejs fik han langet ud efter forligsgruppens budget.

Peter Hansen og Venstre havde fredet de bløde områder i deres budget-udspil.

Peter Hansen og Venstre havde fredet de bløde områder i deres budget-udspil.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Ved at udskyde flere af investeringerne på havnen, så frigør vi nogle penge. Det er en god idé, fordi det tager lang tid, inden der er fundet private penge til at bygge hotel og kunsthal for, siger Peter Hansen.

Venstre har flere poster, hvor det går ud på at effektivisere, men resten af Byrådet havde lige så svært ved at se fornuften i Venstres budgetudspil, som Venstre havde ved at se fornuften i deres.

– Det er en trist aften for borgerne i Sønderborg. Fakta er at skattestigninger giver usikker og de koster arbejdspladser, siger Peter Hansen. Han tilføjer:

Artiklen fortsætter under annoncen

– Går vi begge budgetter igennem, så er det ikke meget, der skiller os.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. august 2022 Erhverv, Sønderborg

Skal du med til en skøn dinnerkoncert hvor Mads Langer er på scenen?

15. august 2022 Erhverv

Lørdag den 10. september er Mads Langer på Sergenten på Sønderborg Kaserne, hvor han spiller en dinnerkoncert. Hotel Alsiks stjernekok, Jesper Koch, og hans stab byder på en tre-retters menu med buffet som hovedret, inden stjernemusikeren går på scenen. “Vi glæder os rigtigt meget til at byde gæsterne velkommen til en menu og en koncert […]

Læs mere...