Venstre fik tordnet over skattestigningen

9. oktober 2013 Uncategorized

Peter Hansen fra Venstre fremlagde partiets budget, der skulle hænge sammen uden en skattestigning – og undervejs fik han langet ud efter forligsgruppens budget.

Peter Hansen og Venstre havde fredet de bløde områder i deres budget-udspil.

Peter Hansen og Venstre havde fredet de bløde områder i deres budget-udspil.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Ved at udskyde flere af investeringerne på havnen, så frigør vi nogle penge. Det er en god idé, fordi det tager lang tid, inden der er fundet private penge til at bygge hotel og kunsthal for, siger Peter Hansen.

Venstre har flere poster, hvor det går ud på at effektivisere, men resten af Byrådet havde lige så svært ved at se fornuften i Venstres budgetudspil, som Venstre havde ved at se fornuften i deres.

– Det er en trist aften for borgerne i Sønderborg. Fakta er at skattestigninger giver usikker og de koster arbejdspladser, siger Peter Hansen. Han tilføjer:

Artiklen fortsætter under annoncen

– Går vi begge budgetter igennem, så er det ikke meget, der skiller os.

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...
>