Venstre kunne ikke sænke forældreprisen på SFO

18. december 2013 Politik

Når den nye Folkeskolereform træder i kraft den 1. august, så skal skolebørnene mere i skole og mindre i SFO. Alligevel fastholder et flertal i Byrådet forældreprisen på SFO’en.

– Vi vil have prisen ned, fordi der købes mindre service, siger Tage Petersen fra Venstre. Han synes ikke, det er rimeligt, der gives mindre for de samme penge.

Byrådet vedtog, at der på SFO-området skal gives mindre service for pengene.

Byrådet vedtog, at der på SFO-området skal gives mindre service for pengene.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det er jo blandt andre Venstre på Christiansborg, der har lavet Folkeskolereformen og sendt regningen på SFO’erne videre til kommunerne, så Tage Petersen må bede forligspartierne på Christiansborg om at sende nogle penge, hvis forældrebetalingen skal sænkes, siger Erik Lorenzen fra Fælleslisten.

– Jeg støtter Tage, fordi jeg ikke synes, forældre skal betale for noget, som de ikke får, siger Karen Damm.

Afstemningstallet 24-7 betyder, at kommunen står fast på de gældende priser, så forældre må indstille sig på, at de får mindre for pengene.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...