Venstre kunne ikke sænke forældreprisen på SFO

18. december 2013 Politik

Når den nye Folkeskolereform træder i kraft den 1. august, så skal skolebørnene mere i skole og mindre i SFO. Alligevel fastholder et flertal i Byrådet forældreprisen på SFO’en.

– Vi vil have prisen ned, fordi der købes mindre service, siger Tage Petersen fra Venstre. Han synes ikke, det er rimeligt, der gives mindre for de samme penge.

Byrådet vedtog, at der på SFO-området skal gives mindre service for pengene.

Byrådet vedtog, at der på SFO-området skal gives mindre service for pengene.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det er jo blandt andre Venstre på Christiansborg, der har lavet Folkeskolereformen og sendt regningen på SFO’erne videre til kommunerne, så Tage Petersen må bede forligspartierne på Christiansborg om at sende nogle penge, hvis forældrebetalingen skal sænkes, siger Erik Lorenzen fra Fælleslisten.

– Jeg støtter Tage, fordi jeg ikke synes, forældre skal betale for noget, som de ikke får, siger Karen Damm.

Afstemningstallet 24-7 betyder, at kommunen står fast på de gældende priser, så forældre må indstille sig på, at de får mindre for pengene.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. juni 2021 KV21, Sønderborg

Venstre og Konservative besøger landbrug

21. juni 2021 KV21

I dag, mandag, besøger Konservative og Venstre i Sønderborg landmand Jens Lei og Jack Nielsen fra DroneVic til en markvandring/overflyvning og snak om, hvordan et højteknologisk dansk landbrug ser ud i dag og i fremtiden. Besøget vil også fokusere på, hvordan vi kan sikre, at både vores teknologiske uddannelser på Alsion og vores stærke landbrugsskole […]

Læs mere...