Venstre kunne ikke sænke forældreprisen på SFO

18. december 2013 Politik

Når den nye Folkeskolereform træder i kraft den 1. august, så skal skolebørnene mere i skole og mindre i SFO. Alligevel fastholder et flertal i Byrådet forældreprisen på SFO’en.

– Vi vil have prisen ned, fordi der købes mindre service, siger Tage Petersen fra Venstre. Han synes ikke, det er rimeligt, der gives mindre for de samme penge.

Byrådet vedtog, at der på SFO-området skal gives mindre service for pengene.

Byrådet vedtog, at der på SFO-området skal gives mindre service for pengene.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det er jo blandt andre Venstre på Christiansborg, der har lavet Folkeskolereformen og sendt regningen på SFO’erne videre til kommunerne, så Tage Petersen må bede forligspartierne på Christiansborg om at sende nogle penge, hvis forældrebetalingen skal sænkes, siger Erik Lorenzen fra Fælleslisten.

– Jeg støtter Tage, fordi jeg ikke synes, forældre skal betale for noget, som de ikke får, siger Karen Damm.

Afstemningstallet 24-7 betyder, at kommunen står fast på de gældende priser, så forældre må indstille sig på, at de får mindre for pengene.

Skrevet af: Ole [email protected]
11. december 2023 Erhverv, Gråsten

Teddy’s Salon i Ulsnæs Centret skifter ejer og navn

11. december 2023 Erhverv

To frisører i Teddy’s Salon i Ulsnæs Centret i Gråsten får overdraget salonen til januar og så får den navnet Hårfavoritten. De nye ejere, Nathasia Hjort Pedersen og Trine Frank, som begge er fra Gråstenområdet, har et ønske om at give noget godt til Ulsnæs Centret og bevare de mange forskellige muligheder, blive ved med […]

Læs mere...