Vindmøller skal sundhedstestes

27. juni 2013 Uncategorized

Den viden om vindmøllers påvirkning af menneskers sundhed, der blandt andet efterlyses i Sønderborg, skal nu fremskaffes.

Ved et åbent samråd tirsdag lovede Sundhedsminister Astrid Krag fra SF, at vindmøllernes helbredseffekter skal undersøges skriver dr.syd.

Netop manglende viden, fik i aftes socialdemokraterne i Sønderborg til at kræve stop for opførsel af nye møller, indtil man ved mere.

Den viden er altså på vej – og det glæder Hans Christian Schmidt fra Venstre, der havde kaldt sundhedsministeren i samråd:

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi har ingen videnskabelig undersøgelser, der viser noget om, hvordan vindmøller påvirker menneskers sundhed. Og det skal ministeren da have ros for at lave, siger Hans Christian Schmidt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. juni 2021 Erhverv, Sønderborg

Wohlenberg åbner delikatessebutik i Perlegade

15. juni 2021 Erhverv

Fra august kan du købe lækkert hjemmebagt brød, mel, ost, skinke, pølser og andre lækre specialiteter i Wohlenbergs CHEFs DELI, som åbner i Perlegade. Det er de gode råvarer og den bedste kvalitet, det skal handle om – og tanken er, at du nyder lækkerierne derhjemme eller ude i det fri. “Og der lægges vægt […]

Læs mere...