Vindmøller skal sundhedstestes

27. juni 2013 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Den viden om vindmøllers påvirkning af menneskers sundhed, der blandt andet efterlyses i Sønderborg, skal nu fremskaffes.

Ved et åbent samråd tirsdag lovede Sundhedsminister Astrid Krag fra SF, at vindmøllernes helbredseffekter skal undersøges skriver dr.syd.

Netop manglende viden, fik i aftes socialdemokraterne i Sønderborg til at kræve stop for opførsel af nye møller, indtil man ved mere.

Den viden er altså på vej – og det glæder Hans Christian Schmidt fra Venstre, der havde kaldt sundhedsministeren i samråd:

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi har ingen videnskabelig undersøgelser, der viser noget om, hvordan vindmøller påvirker menneskers sundhed. Og det skal ministeren da have ros for at lave, siger Hans Christian Schmidt.

15. juni 2024 Frivillige, Nordborg

Kom og hør om Elstrup Mølles fremtid

15. juni 2024 Frivillige

Borgere, landsbylaug, politikere, embedsmænd og andre med interesse for den arbejdet med en transformation af Elstrup Mølle inviteres til orienteringsmøde torsdag den 27. juni kl. 17.00-19.00 på Elstrup Mølle. Det skriver Elstrup Mølle, Elstrup Mølles Venner og Elstrup/Elstrupskov Landsbylaug i en pressemeddelelse. Mange af Jer satte på borger/bruger-workshoppen ultimo november 2023 fingeraftryk på helhedsplanen med […]

Læs mere...