Vindmøller skal sundhedstestes

27. juni 2013 Uncategorized

Den viden om vindmøllers påvirkning af menneskers sundhed, der blandt andet efterlyses i Sønderborg, skal nu fremskaffes.

Ved et åbent samråd tirsdag lovede Sundhedsminister Astrid Krag fra SF, at vindmøllernes helbredseffekter skal undersøges skriver dr.syd.

Netop manglende viden, fik i aftes socialdemokraterne i Sønderborg til at kræve stop for opførsel af nye møller, indtil man ved mere.

Den viden er altså på vej – og det glæder Hans Christian Schmidt fra Venstre, der havde kaldt sundhedsministeren i samråd:

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi har ingen videnskabelig undersøgelser, der viser noget om, hvordan vindmøller påvirker menneskers sundhed. Og det skal ministeren da have ros for at lave, siger Hans Christian Schmidt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2023 Samfund, Sønderborg

Center for Verdensmål inviterer børn og voksne til motionsdag

23. september 2023 Samfund

Fredag den 13. oktober er der både skolernes Motionsdag og Danmarks Motionsuge. Center for Verdensmål samarbejder med fire skoler, Sønderborg Familie og Firma Sport, legepladsproducenter Kompan, Chris MacDonald fra Just Human og Sønderborg Forsyning. Om formiddagen er målgruppen børn og unge og om eftermiddagen er det virksomheder. Arrangementet finder sted ved den gamle militære forhindringsbane […]

Læs mere...