20 nye statslige arbejdspladser til Augustenborg

17. januar 2018 Augustenborg Skrevet af: Ole Kæhler

Der flyttes 20 nye statslige arbejdspladser til Augustenborg, hvor dele af Statens It skal bo.

Det sagde innovationsminister Sophie Løhde på et pressemøde onsdag middag.

“Det er en god nyhed og det viser, at man samler stærke enheder”, siger viceborgmester Stephan Kleinschmidt til SønderborgNYT.

Han er sikker på, at det kan lade sig gøre at rekruttere den fornødne arbejdskraft til Statens It, hvis ikke medarbejderne vælger at flytte med.

Borgmester Erik Lauritzen er også tilfreds: “Vi er rigtigt godt tilfredse. Vi får yderligere 20 højt specialiserede arbejdspladser til at supplere de 376 stillinger, der kom til med Landbrugsstyrelsen. Dermed bygger regeringen videre på de gode erfaringer, vi har med at skabe optimale rammer for offentlige arbejdspladser. Samtidig giver det rigtigt god mening at udnytte de mange ledige kvadratmeter i Augustenborg”, siger borgmester Erik Lauritzen og tilføjer:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har vist, at vi kan rekruttere og tiltrække de højt specialiserede medarbejdere, der er brug for. Med erfaringerne fra Landsbrugsstyrelsen er vi klar til at tage imod de nye medarbejdere og sikre dem en god modtagelse i Sønderborg-området”.

Sønderborg Kommune vil nu gå i dialog med Statens IT for at informere medarbejderne om mulighederne i kommunen og for at støtte med flytningen. Der flyttes i alt 1.015 statslige arbejdspladser til Region Syddanmark.

(opdateret 17/1-18 – 14:11 med kommentar fra Erik Lauritzen)

30. april 2024 Erhverv, Nordborg

Mikkel Friis-Thomsen er ny kommukationschef i Danfoss

30. april 2024 Erhverv

Mikkel Friis-Thomsen bliver en del af Danfoss Group Communications & Public Affairs under ledelse af Kasper Elbjørn. Mikkel Friis-Thomsen er en velbevandret kommunikationsleder med erfaring i at drive kommunikationen i virksomheder med høj vækst og ambitiøse bæredygtighedsplaner. Mikkel har bl.a. drevet vellykkede internationale kommunikationsindsatser i både Vestas og Sydbank. Senest har han som chef for […]

Læs mere...