Flere end 130 gik for Scleroseforeningen

Kvinderne her gik for deres veninde. Foto: Ole Kæhler
Kvinderne her gik for deres veninde. Foto: Ole Kæhler
28. april 2024 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Inge Buhl fra Augustenborg var iblandt de flere rnd 130, der søndag gik en tur på enten godt to eller godt fire kilometer for at støtte Scleroseforeningen, som havde arrangeret turen, You Go.

“Vi meldte os mest af alt for at støtte. At vejret så var fantastisk og gjorde turen ekstra god, er en sidegevinst”, siger Inge Buhl.

“Vi har tidligere spillet både håndbold og fodbold – og en fra vores kreds har fået sclerose, så vi bakker op”.

Arrangørerne havde ventet, der kom omkring 30, som ville med ud og gå.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men der var 130, som havde tilmeldt sig – og så kom der en del, som først meldte sig til, da vi skulle starte”, siger arrangørerne, der fik 19.000 kroner ind på kontoen.

“Det er fra tilmeldinger og sponsorater”.

Start og mål var Frivillighedens Hus – og da deltagerne kom i mål, var det til underholdende musik og sang med Carina Sanddahl og Martin Jakobsen, der står bag Sjov & Musik i Sønderborg. Udover musik, så blev der også budt på kaffe, kage, vand og frugt.

Du kan se billeder med deltagerne her.

28. maj 2024 Samfund, Sønderborg

SONFOR vil bruge over en milliard på et nyt renseanlæg

28. maj 2024 Samfund

I 2016 blev det besluttet, at der skulle bygges et centralt renseanlæg i Sønderborg Kommune, og dengang blev der sat en prislap på 300 millioner kroner på projektet. Her, otte år senere, kigger SONFOR ind i en samlet investering på 1,3 milliarder kroner. Det siger bestyrelsesformand for SONFOR, Ellen Trane Nørby, til SønderborgNYT TV i […]

Læs mere...