Arbejdet med Fremtidens Skole går i gang i juni

Pressefoto: Sønderborg Kommune
Pressefoto: Sønderborg Kommune
3. maj 2024 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Børne og Uddannelsesudvalget har godkendt dagsorden for det første arbejdsgruppemøde i den rådgivende arbejdsgruppe for Fremtidens Skole.

”Med det første arbejdsgruppemøde sætter vi gang i et langsigtet samarbejde om Fremtidens Skole. Da det her er et meget stort løft af skoleområdet for det næste årti, så vil mange forskellige parter være involveret i arbejdsgruppen. Derfor er det afgørende, at arbejdsgruppen på det første arbejdsgruppemøde får forventningsafstemt rollefordelingen internt og i forhold til Børne- og Uddannelsesudvalget og temagrupper”, fortæller udvalgsformand Jesper Smaling i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Grundlaget for arbejdet er ’Kommissorium for Skolernes Årti – Fremtidens Skole’, der er godkendt i Børne- og Uddannelsesudvalget. Kommissoriet indeholder blandt andet beskrivelser af roller og ansvar, samt organisering af projektet.

”Vi kigger ind i 10 år med store og massive investeringer for Sønderborgs kommunale folkeskoler, og det kræver, at rammerne er på plads. Derfor har Børne- og Uddannelsesudvalget godkendt kommissoriet samt at arbejdet skal ske i etaper. Temaerne for Fremtidens Skole i 2024 handler primært om skoledistrikter og renovering af bygninger”, siger næstformand Jesper Larsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sidst i juni holdes det første møde i den rådgivende arbejdsgruppe for Fremtidens Skole.

28. maj 2024 Politik, Sønderborg

Grøn omstilling var overskriften i EU-debat på Hotel Alsik

28. maj 2024 Politik

Danfoss og SYNERGI havde tirsdag eftermiddag sat scenen til en EU-debat på Hotel Alsik og den kom til at handle om den grønne omstilling. SYNERGI er en interesseorganisation, der arbejder for, at Danmark begynder at bruge energien klogere – i industrien, i de offentlige bygninger og i de danske hjem. Det var bestyrelsesformanden for SYNERGI, […]

Læs mere...