Jolle fik motorproblemer – beredskabet rykkede ud

Redningsbåden sættes i vandet. Privat foto
Redningsbåden sættes i vandet. Privat foto
10. maj 2024 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Natten til fredag omkring klokken 00:30 kørte Beredskab Sønderborg til vandet ved Vibæk på Sydals og de havde redningsbåden Alsin med. Kort efter blev der også sendt en helikopter.

“Der var heldigvis ikke så alvorligt. Det drejede sig om en jolle med motorproblemer, som blev hjulpet i land”, siger vagthavende hos politiet.

Indsatsleder Bo Olesen fortæller, at Beredskabet sejlede ud fra Høruphav. Han bekræfter, at det drejede sig om jolle med en person ombord.

“Men der var også nogle andre udfordringer, som jeg ikke vil komme nærmere ind på. Vi fik vedkommende i land på Kegnæs og overdraget noget familie, som stod og tog imod”, siger indsatslederen og tilføjer, at helikopteren er fløjet hjem igen.

21. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Skal Sønderborghus tages af salgslisten?

21. maj 2024 Kultur

I sommeren 2022 besluttede Byrådet at sætte en række kommunale bygninger til salg, så der kunne spares penge, men nu opfordrer forvaltningen til, at Byrådet tager to bygninger af salgslisten. Det drejer sig om Sønderborghus og også Riecks Arkæologiske Stensamling i Svenstrup. Forvaltningen har talt med bestyrelsen i Sønderborghus, der ikke ønsker at overtage bygningerne […]

Læs mere...