Slutspurten til Sjov & Musik i Sønderborg er i gang

Sjov & Musik. Foto: Ole Kæhler
Sjov & Musik. Foto: Ole Kæhler
9. maj 2024 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Torsdag eftermiddag havde frivillige fra Sjov & Musik i Sønderborg er travl eftermiddag på Rønhaveplads. De frillige består af ti fra udsattemiljøet.

“Selvom vi ikke kan klare at have et job, så kan vi godt bidrage med at gøre det lidt festligere i Sønderborg”, siger  frivillige Bjanka til SønderborgNYT.

Dagens opgave var at optage en række videoklip, som skal bruges i nedtællingen til årets første Sjov & Musik, som kommer på Rønhaveplads den 18. maj.

“Sjov & Musik i Sønderborg handler selvfølgelig om at inviterer mennesker i Sønderborg til nogle hyggelige timer med underholdning. Men det handler i lige så høj grad om, at engagere frivillige i et projekt og få det til at lykkes”, siger Lene, der også er frivillig.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er ingen af de frivillige, som får penge for deres indsats – og det gælder også de musikere, som kommer og spiller.

“Men jeg er glad for, at vi har nogle gode sponsorer, så vi kan dække musikernes transport”, siger initiativtager Martin Jakobsen.

Her er programmet til Sjov & Musik, når de kommer til Rønhaveplads den 18. maj klokken 13.

Martin Michael Jakobsen initiativtager og stifter af foreningen Søndagsjam byder velkommen med hans egen instrumentalguitar musik og sangen Hvorfor ik’.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kl 13.15: Fællessang med Søndagsjam. Carina og Martin spiller op med kendte danske sange.

Kl 13.45: Gensyn med Sol Soleyman Aka Konfuze – en 27 årlig venlig og positiv lokal hip hop-musiker med et hjerte og der banker for musikken og fællesskabet. Han gæstede Sjov og Musik sidste år.

Kl 14.10: Kommer Njöra, som  er en trio kendt for deres melodier og for at levere en gennemført musisk oplevelse for deres publikum.

Kl 14.45: Hemmelig gæst

Kl. 15.10: Antonio Vichi Vanderas ak Banderas spiller latin amerikansk og rock. Du kan nyde hits som Living la vida loca, Despasito, la bamba og meget mere i Antonios stil, som er meget speciel, original og unik.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kl.15.45: Cool SunShine & Marvers Sofajam runder arrangementetaf med pop og blandt dem klassikeren Forårsdag. I dagens anledning med gæst: Sidste års sjov og musik stjerne Lonnie Dyrstrøm

Her er der billeder fra dagens videooptagelser.

21. maj 2024 112, Sønderborg

Indbrud i én bil og hærværk på en anden

21. maj 2024 112

Mandag aften – klokken 22:10 – fik politiet et opkald om, at der var gang i et indbrud i en bil, som holdt på Borgmester Andersens Vej i nærheden af nummer 100. “Gerningsmændene havde fået bildøren op, men tilsyneladende fik de ikke noget med derfra”, siger Martin Hess Pedersen fra det lokale politi. Klokken 22:44 […]

Læs mere...