SOSU Syd og EASV starter DigiTech-hold i Alsion

SOSU-uddannelse flytter i Alsion. Arkivfoto: Ole Kæhler
SOSU-uddannelse flytter i Alsion. Arkivfoto: Ole Kæhler
1. maj 2024 Uddannelse Skrevet af: Ole Kæhler

SOSU-skolen har den store fornøjelse, at kunne annoncere, at SOSU Syd starter et DigiTech-hold den 3. juni i Alsion – i samarbejde med Erhvervsakademi SydVest, EASV.

Efter et halvt års hvervekampagne er der nu 20 elever fra Sønderborg og omegn, som er klar til at starte deres uddannelse i juni.

SOSU Syd og Sønderborg Kommunen har i fællesskab finansieret kampagnen.

Hvis du vælger DigiTech, når du uddanner dig til social- og sundhedsassistent, får du samme uddannelse af samme varighed som ordinære assistenter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og alligevel er DigiTech noget helt for sig selv. Alle fagene får en digital toning, og der er særligt fokus på velfærds- og læringsteknologi, skriver SOSU Syd.

Du kan se frem til nytænkende måder at lære på og stor frihed til at gå eksperimenterende til værks i løbet af uddannelsen. Det forventes, at du lærer at bevæge dig hjemmevant blandt robotter og digitale hjælpemidler. Du kommer også til at pitche ideer, udtænke digitale løsninger og arbejde innovativt.

21. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Skal Sønderborghus tages af salgslisten?

21. maj 2024 Kultur

I sommeren 2022 besluttede Byrådet at sætte en række kommunale bygninger til salg, så der kunne spares penge, men nu opfordrer forvaltningen til, at Byrådet tager to bygninger af salgslisten. Det drejer sig om Sønderborghus og også Riecks Arkæologiske Stensamling i Svenstrup. Forvaltningen har talt med bestyrelsen i Sønderborghus, der ikke ønsker at overtage bygningerne […]

Læs mere...