Sønderborg Fremad sælger lodsedler – indtjeningen skal gå til en kunststofbane

Kristian Svensen er idémanden bag lotteriet. Foto: Ole Kæhler
Kristian Svensen er idémanden bag lotteriet. Foto: Ole Kæhler
29. april 2024 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Fra tirsdag og ti dage frem sælges der lodder til Sønderborg Fremads lotteri, hvor der er præmier for hele 80.000 kroner på højkant. Du kan se alle præmierne og også se, hvordan du finder dig en lotteriseddel på fodboldsklubbens Facebookside.

“Indtjeningen skal vi bruge til en kunstgræsbane. Vi vil selv finde en del af de penge, sådan en bane koster og derudover vil vi søge fonde og så venter vi, at kommunen også giver et tilskud”, siger Karsten Svensen fra klubbens bestyrelse til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der er kunstgræsbaner flere steder i byen, men det er ikke alle børn, som kan blive kørt til for eksempel SFS’ baner og så synes jeg også, at det spreder vores medlemmer. Får vi vores egen kunstgræsbane, så er vi her i Bygma Park allesammen og det er godt for både sammenholdet og holdånden”.

Der er 666 lodder til salg og de koster 150 kroner stykket.

 

27. maj 2024 Erhverv, Sydals

Generalforsamling: SONFOR fortalte om milliardinvestering og honorarstigning

27. maj 2024 Erhverv

Der var flere emner på bordet til SONFORs generalforsamling i BC Syds lokaler i Mommark og generalforsamlingen var for første gang nogensinde åben for borgerne i Sønderborg, som jo er kunder i firmaet. “I SONFOR har vi sidste år håndteret 71.859 tons affald og heraf er 54,4 procent genanvendt”, sagde bestyrelsesformand Ellen Trane Nørby, som […]

Læs mere...