Natteravnene fik 20.000 kroner

11. juni 2022 Sønderborg
Pressefoto
Pressefoto

En kæmpehjælp. Jeg kender ikke umiddelbart andre foreninger i Natteravnregi, der har fået en så stor økonomisk starthjælp som i Sønderborg. Jeg er glad og forventningsfuld. Det får helt klart betydning for rekrutteringen af flere ravne, siger Sten Holm, formand for den nystiftede forening, Natteravnene i Sønderborg.

Forleden fik Sten Holm og bestyrelsen overrakt 20.000 kroner, skriver Ringriderfesten i Sønderborg.

Det hele begyndte, da Ringriderfesten skulle udvælge årets plakat. Presse- og Sponsorkomiteen fandt to ligeværdige plakater. Begge designet af kunstner og grafiker Jeppe Nedergaard fra Grafisk Arbejde. For at skabe opmærksomhed omkring festen besluttede man at sætte Synsprøveplakaten til salg, og lade indtægterne gå ubeskåret til fordel for Natteravnene. Det blev til 10.000 kroner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kultur i Syd fandt initiativet så interessant og værdifuldt, at eventorganisationen besluttede at deltage med et tilsvarende beløb. Dermed kom beløbet op på 20.000.

Det er første gang Ringriderfesten i Sønderborg sælger plakater. Den anden af Jeppe Nedergaards plakater præsenteres den 16. juni. Den vil pryde festens program og øvrige tryksager. Uden at fortælle for meget kan det afsløres, at udgangspunkt er cykelinspireret. Dermed fastholder man traditionen med, at det er en af årets store begivenheder, der er plakatkunstnerens udgangspunkt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Siden genetableringen af Natteravnene i Sønderborg, har ravnene været på flere weekendture i byens natteliv. Det er blevet en succes. Flere unge henvender sig, og de gule veste lægger helt automatisk en dæmper på miljøet, hvis der er optræk til problemer.

I dag er der 16 natteravne. Målet er omkring 30, som kan fordele de enkelte weekender mellem sig. Natteravnene holder til på Sønderborgs tidligere bibliotek på Kongevej og i Ungehuset.

De, der vil være med i Natteravnene, kan få mere information hos formanden Sten Holm tlf. 20 76 01 93.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...