Præmier for over 25.000 kroner til cykelringridningen

25. juni 2022 Sønderborg
Deltagere i Cykeloptoget 2019. Foto: Ole Kæhler
Deltagere i Cykeloptoget 2019. Foto: Ole Kæhler

Alle deltagere får en gratis børnebillet til Universe og gratis softice ved Promenaden. Der er også mulighed for at få en tilmeldingspakke.

Selvom det er hélt gratis at deltage i cykelringridningen i Sønderborg, er der også chance for at vinde en af de flotte præmier. Præmierne har en samlet værdi af over 25.000 kroner, skriver Ringriderfesten.

Cykelringridningen er for børn til og med 14 år. I hver af de tre alderskategorier 0 – 6 år, 7 – 9 år og 10 – 14 år dystes der om 3 præmier. Vinderen i hver aldersgruppe kan gå hjem med en helt ny børnecykel, nummer 2 i kategorien vinder et gavekort på 1000 kr., mens 3. Præmien i hver kategori vinder en cykelhjelm. Alle præmier er sponsoreret af Fri BikeShop i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men bare ved at deltage i Børnelands gratis cykelringridning vinder man. Alle forhåndstilmeldte børn kan gratis afhente en tilmeldingspakke, som indeholder ting til at pynte cyklen og overraskelser. Alle deltagende børn modtager også en gratis børnebillet til Universe samt en værdikupon som giver en gratis softice ved Promenaden efter endt cykelringridning.

Tilmelding sker på cykelringridning.dk.

Igen i år er der også præmier til de 3 bedst pyntede cykler. Præmierne til de bedst pyntede cykler er sponsoreret af Fri BikeShop og Universe: 1. præmie: Børnecykel + Familie-sæsonkort til Universe for resten af 2022, 2. præmie: Familie-sæsonkort til Universe for resten af 2022 og 3. præmie: 4 fribilletter til Universe i 2022. Vinderen kåres af et dommerpanel med Kent Nissen fra Fri BikeShop som formand.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det bliver sværere år efter år med at finde vinderne, fordi børnene gør mere og mere ud af det. Men det gør bestemt ikke noget. Vi glæder os helt ustyrligt meget til igen at se det farverige og fantasifulde optog gennem byen”, siger Kent Nissen fra Fri BikeShop i Sønderborg.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
12. august 2022 Kultur, Sønderborg

Kulturens huse skal sælges – uden det rammer indholdet

12. august 2022 Kultur

Kommunen har planer om at sælge sin del af Alsion, som blandt andet omfatter koncertsalen – og Sønderborghus og Sønderborg Teater skal også på salgslisten. “Det er vigtigt for mig, at brugerne af de tre steder drages ind i processen, så vi kan bevare den kultur, som vi har i Sønderborg”, siger Christel Leiendecker, som […]

Læs mere...