Sydbank-direktøren var i gavehumør

23. juni 2022 Sønderborg

Torsdag eftermiddag blev der delt penge ud af Sydbanks direktør, Bente Holm Skylvad, Som haR hævet hele 295.000 kroner i Sydbankfonden

For en tid siden har Kulturmåned i Cathrinesminde Teglværk fået penge og det samme har Kultur i Syd til deres Tour de Syd.

“Det betyder rigtigt meget for os som bank, at vi støtter lokale frivillige, fordi de laver et godt og vigtigt stykke arbejde”, sagde Bente Holm SkYlvad i forbindelsen med overrækkelsen torsdag.

Sønderborg Sportsdykker Klub fik penge til hjælp til en ribbe, som skal sættes på en båd. Sønderjysk Pige- og Drengekor fik et beløb, som skal i den pulje, der betaler korets tur til Sydkorea. Gråsten Æblefestival fik penge, som hjælper festivalen tættere på at få lavet et storkøkken.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gråsten Boldklub vil bygge en bod, som skal stå ved fodboldbanen – og ideen med boden er at få aktiveret nogle af fodboldbørnenes forældre, så de bliver en del af fællesskabet – og det fik klubben økonomisk støtte til.

Sønderborg Brandværnsorkester skal bruge nye trommer – og det fik de et tilskud til. Lokalhistorisk Arkiv skal flytte på kasernen og derfor skal de have lavet nyt netværk til deres computere. Foreningen har bestemt sig for, at det ikke skal laves af frivillige, men professionelle – og det vil Sydbank gerne hjælpe med.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og det sidste beløb er til Sønderborg Kvinde- og Krisecenter, og jeg er rigtig glad for, at vi kan hjælpe Jer. Det er simpelthen hjerteblod”, sagde Bente Holm Skylvad.

Krisecentret skal bruge penge til en ladcykel, så mødre kan køre ture med deres børn.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France giver forandringer for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...