Team Rynkeby: Førstepræmien røg på auktion

7. juni 2013 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Det hold, der vandt førstepræmien i Team Rynkebys golfarrangement satte straks Seiko-uret, Det smarte tøj, den store Webergrill og Kildemoes-cyklen på auktion, så der kunne komme endnu flere penge i kassen hos Børnecanerfonden.

– Vi satser på at nå op mellem 1,3 og 1,4 millioner kroner i alt, siger Bjarne Vejsnæs fra Team Rynkeby Sønderjylland. Det er et par hundreder tusinder flere end sidste år, hvor der også blev sat rekord.

Vinderholdet, der satte præmien på auktion.
Artiklen fortsætter under annoncen

 

Resten af golfspillerne beholdt deres præmier, som blev overrakt af cykleholdets maskot, Laura, og hendes søster.

– Jeg kan li’ Team Rynkeby, fordi de cykler imod min sygdom, siger Laura, der føler sig rigtigt godt tilpas mellem de mange mennesker med cykletrøjer. Hun ved jo, de vil hende det allerbedste.

– Team Rynkeby gør et godt stykke arbejder, når de hjælper Børnecancerfonden. Laura og vi andre i familien har haft stor gavn af den, fordi den gav os en smule forkælelse, da vi havde allermest brug for det, siger Lauras mor. Blandt andet kan de syge børn få en pc eller en iPad – og familien kan tage til et af fondens sommerhuse og puste ud i nogle dage, når det er allersværest.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det var ikke alene førstepræmien, men også en rækker glasfade og vaser fra Georg Jensen samt andre ting.

Så alt i alt en dejlig dag for de ti golfhold, der gennem en god oplevelse støttede team Rynkeby og Laura plus alle de andre kræftramte børn.

Se billeder fra præmie-overrækkelsen: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.560961693954399.1073741876.371861676197736&type=3

Artiklen fortsætter under annoncen