Pige stukket med sprøjte på diskotek

7. april 2015 112 Skrevet af: Ole Kæhler

“Jeg var i byen i natten til mandag, hvor jeg var taget på Buddy Holly med nogle veninder for, at danse og more os. Vi vælger så at gå ud, og i det vi skal til at gå væk fra dansegulvet, ser jeg en sprøjte, som jeg får stukket lige ind i hoften. Jeg ser ikke hvem det er eller noget, vi skulle bare ud. Da vi kommer udenfor, begynder mine fødder og ben langsomt at miste følelsen, og jeg går så hen og bliver bevidstløs. Det næste jeg så husker er, at jeg ligger i en ambulance og at jeg skulle på Aabenraa skadestue. Det er politianmeldt”, skriver en ung kvinde på sin Facebook mandag.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Politiet kender sagen og prøverne på sygehuset i Aabenraa viser ingen tegn på, at der har været en eller anden form for stof i sprøjten”, siger Peter Baum fra politiet til SønderborgNyt.

Efter at have læst det ovenstående kommer der en reaktion fra offeret:

“Jeg fik ingen prøver taget på sygehuset, men sidder ved lægen tirsdag og skal have taget nogle prøver. Jeg er blevet vaccineret mod alverdens sygdomme, der kunne have sat på kanylen, jeg blev stukket med. Aabenraa Sygehus var ikke så samarbejdsvillige om natten og sagde til mig, at de ikke ville tage nogle prøver”, siger pigen, der blev stukket med kanylen til SønderborgNyt.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg sidder og kan både være smittet med aids eller HIV og bliver da en smule trist, når jeg læser, at der ifølge politiet ikke var noget at komme efter”, siger hun.