27-årig mand fra Gråsten sigtet for hærværk og trusler på livet

11. april 2016 112 Skrevet af: Ole Kæhler

En 27-årig mand fra Gråsten blev i weekenden sigtet for hærværk og trusler på livet efter en personlig vendetta.

Kl. 07:46 lørdag morgen sparkede manden døren ind hos sin ekskæreste på Skovvej i Sønderborg. Den 20-årige kvinde var ikke hjemme, så manden sendte en SMS til hende og fortalte hende at han var i hendes lejlighed.

Da kvinden kom hjem til sin lejlighed, havde den 27-årige mand fundet en køkkenkniv og den brugte han til at true med. Kort efter stak kvinden af fra stedet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Herefter opsøgte den 27-årige mand en adresse på Ringgade i Sønderborg. Også her sparkede han døren ind til en lejlighed, hvor han troede, at der boede en, der hedder ”Lars”. Det gjorde der bare ikke og den 40-årig beboer blev godt og grundigt forskrækket over det pludselige og ret brutale besøg.

Politiet fik senere fat i manden og har haft ham til afhøring. Han er nu sigtet for hærværk og trusler på livet.

1. maj 2024 REGIONALT, Samfund

Klokken 12 hyler sirenerne og det gør mobiltelefoner også

1. maj 2024 REGIONALT

Den første onsdag i maj tester Beredskabsstyrelsen og Rigspolitiet alle landets sirener og det er anden gang, at alarmen også bliver testet på nyere mobiltelefoner. Det sker klokken 12.00, når sirenerne lyder med ‘Fare-signalet’, som er en tone, der gentages fire gange i løbet af 45 sekunder. Tonen stiger hurtigt og falder langsomt, og der […]

Læs mere...