Nu er der en samaritafdeling under Dansk Folkehjælp i Sønderborg

Øvelse med tilskadekomne. Arkivfoto: Ole Kæhler
Øvelse med tilskadekomne. Arkivfoto: Ole Kæhler
1. maj 2024 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Der har tirsdag aften været stiftende generalforsamling for Dansk Folkehjælp samaritafdeling i Sønderborg og bestyrelsen skriver i en mail, at det betyder, der nu er startet en afdeling i Sønderborg, hvor frivillige samaritter nu kan hjælpe til ved arrangementer og andet.

Samaritafdelingen er startet af en flok nuværende og tidligere frivillige brandfolk og målet med foreniongen er at støtte og hjælpe i lokalområdet.

Afdelingen vil kunne arbejde sammen med lokalafdeling i Vojens og Vejen ved større arrangementer, så de er nu klar og har de fornødne uddannelser og ekspertise til at kunne hjælpe jer i jeres forening, klub, fest eller hvad der måtte byde sig.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samaritter-afdelingen er også klar til tage imod og uddanne nye samaritter.

Kontakt Bo Jacobsen hvis i ønsker vores hjælp eller vil være samaritter. Han er på nummer 6930 3548 tirsdag og torsdag fra 16 til 19.

Læs mere om Forebyggelse og førstehjælp – Dansk Folkehjælp på folkehjaelp.dk

 

 

28. maj 2024 Samfund, Sønderborg

SONFOR vil bruge over en milliard på et nyt renseanlæg

28. maj 2024 Samfund

I 2016 blev det besluttet, at der skulle bygges et centralt renseanlæg i Sønderborg Kommune, og dengang blev der sat en prislap på 300 millioner kroner på projektet. Her, otte år senere, kigger SONFOR ind i en samlet investering på 1,3 milliarder kroner. Det siger bestyrelsesformand for SONFOR, Ellen Trane Nørby, til SønderborgNYT TV i […]

Læs mere...