Andelskassen og mange andre hjælper En God Jul for Alle

4. december 2019 Sønderborg

En God Jul for Alle har rigtigt mange enkeltpersoner og virksomheder, som støtter og dermed gør det muligt for En God Jul for Alle at hjælpe økonomisk trængte familier gennem julen.

Onsdag middag var endnu en støtte på banen med et beløb og det var Andelskassen i Sønderborg.

“Vi vil gerne gøre noget for, at endnu flere får det godt i julen”, sagde centerdirektør Michael Tamstrup fra Andelskassen og gav 7500 kroner til Henning Petersen fra En God Jul for Alle.

Hos Jacob Nielsen og Søn sælges der Hjertesmykker og for hvert solgt smykke doneres der 150 kroner til En God Jul for Alle – og sidste år indbragte det hele 49.350 kroner, som bruges på dette års julehjælp.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jacob Nielsen og Søn sælger også et Hjertesmykker i år – og du kan stadig nå at købe et i butikken. Det koster 395 kroner inklusiv kæde – og heraf går de 150 kroner til En God Jul for Alle.

“Vi har også fået penge fra Børneland, som kom med 14.611 kroner”, siger Henning Petersen til SønderborgNYT.

Broager Sparekasse kom med 5.700 kroner, der også bliver brugt her i julen.

“Sparekassen giver kalendere til kunderne, som kan donere et beløb, hvis de har lyst. Og det gav altså hele 5.700 kroner”, siger Henning Petersen, der synes, at det er flot, når folk husker at tænke på andre her i den travle juletid.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lions Sønderborg har også doneret 10.000 kroner.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Elever på EUC Syd blev klogere på portrætbilleder og på sig selv

18. september 2021 Uddannelse

Nogle af den forgange uges dage har IB-eleverne på EUC Syd brugt sammen med billedkunstner og fotograf Maja Nygaard Eriksen. Når der skal tages et portrætbillede, så skal det fortælle en historie om den person eller de personer, som er på billedet – og personligheden kan fremhæves ved måden at sidde, stå, ligge på. Og […]

Læs mere...