Byrådet baner vejen for altaner på bygning på Strandvej

24. juni 2020 Politik

Ejerne af en ejendom på Strandvej i Sønderborg har søgt Teknik- og Miljøforvaltningen om tillaldelse til, at der kommer altaner på bygningen.

Forvaltningen rådede politikerne i udvalget til at sige nej, fordi bygningen er bevaringsværdig.

Det er tilbage i 2018 ejerne første gang søgte om tilladelse til at sætte altaner op og de har tidligere fået et afslag af forvaltningen. Ejerne valgte at anke sagen, men Planklagenævnet afviste sagen, fordi den handler om skønsmæssige spørgsmål.

Artiklen fortsætter under annoncen

I marts 2019 søgte ejerne igen om tilladelse hos Teknik- ogh Miljøforvaltningen og onsdag var sagen på bordet på Byrådsmødet, der blev holdt på Hotel Sønderborg Strand.

Når sagen lægges frem i Byrådet, så skyldes det, Aase Nyegaard fra Fælleslisten, Stefan Lydal fra DF og Tage Petersen stemte imod sagen i udvalget, fordi et ville have betydet endnu et afslag til ejerne af ejendommen.

“Vi har et ændringsforslag, hvor det fremgår, at der skal laves en lokalplan for området og den skal sikre, at det tillades, at der kommer altaner på bygningen på Strandvej”, sagde borgmester Erik Lauritzen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Byrådet godkendte ændringsforslaget og nu skal ejendommens ejere vente på lokalplanen og så kan de ringe efter håndværkerne.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

Vind billetter til festlig aften med Tørfisk

22. oktober 2021 Kultur

Bandet Tørfisk fejrer jubilæum med en Jubilæums-Tour rundt i Danmark og 30. oktober rammer den Augustenborg. Og dermed har du chancen igen for at høre deres populære sange i Augustenborghallerne, hvor de spiller lørdag den 30. oktober kl. 20.00. Sangene er blevet til fra starten i 1981 og frem til i dag ”Sidst Tørfisk var […]

Læs mere...