Egen UI sikrede sig tre point

24. august 2023 Sport Skrevet af: Ole Kæhler

Hele 200 tilskuere overværende på denne dejlige sommeraften fodboldkampen mellem Egen UI og Kolding IF på Linak Arena i Guderup.

Det flotte grønne græstæppe, lidt over 20 graders varme og ikke en vind, der rørte sig dannede sammen med de mange tilskuere rammen for en rigtig god, og til slut meget spændende fodboldkamp, skriver klubben

Egen fik ikke den bedste opstart, idet en af klubbens nye håb – Simon – pådrog sig en ankelskade under opvarmningen. Kampen startede nervøst for begge hold, og det var først efter 19 minutters spil, at den første store chance i kampen kom. Andys flotte hjørnespark fandt en helt udækket Tobias, hvis hovedstød desværre strøg lige forbi den ene stolpe.

Men i det 27. minut lykkedes det for Egen at komme foran. På et flot angreb og opspil i venstre side sendte Kasper Jørgensen elegant bolden videre til Oscar Erichs, som i to forsøg ekspederede bolden i nettet.

Herefter overtog Egen spillet, og kort før pausefløjtet scorede Danny til stillingen 2-0 på oplæg fra Junior.

I 2. halvleg var der underholdning for alle pengene med et væld af chancer til især hjemmeholdet. Hoffmann, Oscar Erihs og Junior havde alle nærgående forsøg, som med lidt held kunne have endt i scoringer. Tilsvarende havde Kolding også 4-5 farlige forsøg, som Egens målmand Altin alle klarede i flot stil.

Efter 72 minutters spil fik Egen et dumt gult kort, og det fik Egen til at miste overtaget, og lige inden Egen igen blev fuldtallige, reducerede Kolding lidt heldigt til 2-1. Dommertrioen, der skal have ros for en flot dømt kamp, havde mange tillægsminutter, så de sidste 12 -15 minutter blev spændende, nervøse og intense, for Kolding gik efter udligningen; men formåede ikke at score yderligere.

Kampen endte derfor med en sejr og tre vigtige point til Egen. En alt i alt fortjent sejr, og der forestår nu tre udekampe i træk for Jyllandsserieholdet fra Guderup.