En hel serie af indbrud

5. december 2022 112

I weekenden har politiet fået flere anmeldelser om indbrud i Vemmingbund og der kan være tale om, at det er det, som politikommissær Chris Thorning Vesterdal kalder for serieindbrudstyve, der er på spil.

”De første anmeldelser kom lørdag, hvor der blev anmeldt indbrud i et lagerrum og i et værksted”, siger politikommissæren og han fortsætter:

”Søndag kom der hele fem anmeldelser, der alle handler om indbrud i sommerhuse og ligesom ved de tidligere indbrud, så er gerningsmændene kommet ved at brække vinduer op med en skruetrækker og der hvor det ikke lykkedes, smadrede de ruden”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er blandt andet stjålet værktøj, elværktøj, tre robotplæneklippere og også en hjørnesofa og en tørretumbler.

”Tyvekosterne siger os, at der ikke er tale om gerningsmænd på cykel og vi hører gerne fra personer, som har set eller hørt noget til indbrudstyvene på Vemmingbundvej og Danløkke”, siger Chris Thorning Vesterdal.

Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. februar 2023 Gråsten, Uddannelse

Endnu et hold produktionsledere og agraøkonomer flyver fra landbrugsskolen

9. februar 2023 Gråsten

Endnu et hold produktionsledere og et hold agrarøkonomer er dimitteret fra Gråsten Landbrugsskole, og det blev markeret ved en dimissionsfest på skolen. Ved festen var der hæder til de nyuddannede produktionsledere og agrarøkonomer, og desuden var der uddeling af fire legater fra Grænsefonden, som arbejder for styrkelse og udvikling af danskheden i grænseegnene. Simon Faber […]

Læs mere...