Foreninger vil udvikle lokalområder

11. november 2015 Sydals

TUI arbejder super hårdt for at udvikle foreningen til at kunne tilbyde alle både børn, unge og gamle, det de lige

Havneidyl i Mommark

Havneidyl i Mommark

kunne tænke sig. TUI deltager i en landsdækkende konkurrence i foreningsudvikling i samarbejde med DGI. Vi har valgt at arbejde lidt bredere og det overordnede emne er Styrk dit lokalsamfund, dvs. det gamle Sydals kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arbejdet er både sjovt, hårdt og farverigt for os, men vi har brug for hjælp – så alle både medlemmer og ikke medlemmer på Sydals, må meget gerne hjælpe med at udfylde spørgeskemaet via link inden den 23. november.

Man kan være med til at få indflydelse på hvad der skal ske i vores lokalsamfund, så det bliver mere attraktivt for alle.

Når man deltager kan man være med til at vinde en søndagsbrunch for to personer til Mommark Marina, skriver TUI i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. august 2022 Sønderborg, Debat

Debat: Tidligere Nye Borgerlige-medlemmer undrer sig over hovedbestyrelsens pressemeddelelse

19. august 2022 Sønderborg

Svenja Karstensen og Tom Sivertsen, tidl. Nye Borgerlige, skriver: Vi har læst udtalelsen fra Jesper Hammer, som vi ikke kan forholde os til, da han skriver at vi var blevet ekskluderet under alle omstændigheder. Den udtalelse havde han sikkert nævnt, da vi alle seks bestyrelsesmedlemmer fra lokalafdelingen af Nye Borgerlige var til møde med ham […]

Læs mere...