Foreninger vil udvikle lokalområder

11. november 2015 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

TUI arbejder super hårdt for at udvikle foreningen til at kunne tilbyde alle både børn, unge og gamle, det de lige

Havneidyl i Mommark

Havneidyl i Mommark

kunne tænke sig. TUI deltager i en landsdækkende konkurrence i foreningsudvikling i samarbejde med DGI. Vi har valgt at arbejde lidt bredere og det overordnede emne er Styrk dit lokalsamfund, dvs. det gamle Sydals kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arbejdet er både sjovt, hårdt og farverigt for os, men vi har brug for hjælp – så alle både medlemmer og ikke medlemmer på Sydals, må meget gerne hjælpe med at udfylde spørgeskemaet via link inden den 23. november.

Man kan være med til at få indflydelse på hvad der skal ske i vores lokalsamfund, så det bliver mere attraktivt for alle.

Når man deltager kan man være med til at vinde en søndagsbrunch for to personer til Mommark Marina, skriver TUI i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

22. april 2024 Erhverv, Gråsten

Gråsten Maskinservice lavede et kalkuleret underskud

22. april 2024 Erhverv

De store toneangivende danske virksomheder bliver fremover udsat for krav, som de helt naturligt sender videre til de virksomheder, de samarbejder med. Kan virksomhederne ikke leve op til kravene, mister de ordre, og opgaven går videre til en konkurrent. Det er den verden Gråsten Maskinservice befinder sig i. Gråsten Maskinservice har igennem de seneste tre […]

Læs mere...