Hvor skal skøjtebanen placeres?

31. oktober 2020 Politik

I den kommende uge skal de folkevalgte i Byrådets udvalg drøfte den fremtidige placering af skøjtebanen – der enten skal blive ved havnen eller rykkes til Rønhaveplads.

Der er stort potentiale i at styrke Rønhaveplads som et aktivt samlingssted i den nordlige del af gågaden. Pladsen skal ses i sammenhæng med det nye tyske museum, handelslivet og bymidtens forbindelse til havnen, skriver forvaltningen.

Havnen i Sønderborg har været gennem en stor udvikling de seneste år. En styrkelse af den eksisterende skøjtebane på Nørrebro vil understøtte Byens Havn og tiltrække byliv til området uden for højsæsonen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skøjtebanen aktiverer et ellers dødt byrum og skaber et fikspunkt langs promenaden. Områdets rå karakter skaber et uformelt mødested, som især tiltrækker byens børn og unge og hvis der skabes rammer for sport og ophold hele året vil det styrke områdets tiltrækning for byens børn og unge.

Hvor synes du, at Skøjtebanen fremover skal placeres? Skriv din mening i kommentarfeltet under artiklen på SønderborgNYTs Facebookside.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Kultur, Nordborg

Nordborg Kirke: Festlig gudstjeneste med herlig spillemandsmusik og sang

16. oktober 2021 Kultur

Kom og oplev en festlig gudstjeneste, som bliver fyldt med folkemusik og sang. De Nordalsiske spillemænd spiller op, Linak-koret og solister fra Sønderjysk Pigekor synger for. Vores præst, Sophie Lønne Reil Hundebøll, vil både læse og synge teksterne, skriver kirkens organist til SønderborgNYT. Det hele finder sted i Nordborg kirke, søndag den 31. oktober kl. […]

Læs mere...