Sønderborg Futsal skal spille mod Hjørring – det gælder topplaceringen i rækken

9. december 2022 Sport

I morgen, lørdag, kl. 14:00 spilles andensidste runde af grundspillet, hvor Sønderborg møder Hjørring på hjemmebane i Humlehøjhallen, og netop de to hold skal fordele første- og andenpladsen mellem sig, hvor Sønderborg fører rækken med to point ned til Hjørring, skriver Sønderborg Futsal.

Sønderborg kan med en sejr sikre sig førstepladsen i grundspillet, hvor en uafgjort eller et nederlag vil betyde, at afgørelsen først falder i sidste runde.

Når grundspillet er opgjort, vil de tre øverste hold fra henholdsvis øst og vest deltage i mellemspillet. Første pladsen fra grundspillet tage fire points med over i mellemspillet, medens 2. pladsen tildeles to point og tredje pladsen får nul point med over. Sønderborg er sikret minimum to point, men vil have fuld pointhøst med i mellemspillet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hjørring er et stjernespækket mandskab med spillere fra ind- og udland. Her finder man blandt også den tidligere Sønderborg spiller Ermin Kasumovic og boldkunster og ekvilibristen Brizze. Det hele styres fra sidelinjen af Sergio Benatti, der er tidligere verdensmester og som træner har vundet Champions League.

Første indbyrdes kamp som blev spillet i en fyldt Hjørringhal blev vundet af hjemmeholdet med 3-2. Så returopgøret bliver helt sikkert meget intenst. Det er altid en stor forskel at spille ude eller hjemme, hvor man hjemme kan have 1000 tilskuer i ryggen, og her har netop tilskuerne i Sønderborg været rigtig gode, da det aldrig er lykkes Hjørring at vinde i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg råder over hele truppen til weekendens kamp og forventer at hallen vil være fyldt til bristepunktet, så det anbefales at man møder op i god tid.

Billetter købes online via boldbillet.dk

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
9. februar 2023 Gråsten, Uddannelse

Endnu et hold produktionsledere og agraøkonomer flyver fra landbrugsskolen

9. februar 2023 Gråsten

Endnu et hold produktionsledere og et hold agrarøkonomer er dimitteret fra Gråsten Landbrugsskole, og det blev markeret ved en dimissionsfest på skolen. Ved festen var der hæder til de nyuddannede produktionsledere og agrarøkonomer, og desuden var der uddeling af fire legater fra Grænsefonden, som arbejder for styrkelse og udvikling af danskheden i grænseegnene. Simon Faber […]

Læs mere...