Søndag er der 1000 meter for 1000 børn

Julemærkehjemmet i Kollund. Pressefoto
Julemærkehjemmet i Kollund. Pressefoto
3. maj 2024 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Forberedelserne til årets Lions-dag er i fuld gang, så familier og naturelskere får en helt særlig oplevelse på Kær på søndag kl. 10-12 ved at være med i arrangementet: 1.000 meter for 1.000 børn.

I samarbejde med Center for Verdensmål er der lagt en rute på 1,5 km med 10 poster undervejs, hvor man med sig selv eller i gruppe kan give et bud på et svar om Verdensmålene. Efter gåturen kan man købe en forfriskning og en grillpølse. Startgebyret er på 50 kroner – som ubeskåret tilfalder Julemærkehjemmet Fjordmark i Kollund.

Artiklen fortsætter under annoncen

Julemærkehjemmets forstander, Jesper Lildholdt, holder åbningstale kl. 10. Deltagerne skal møde ved Løkkegaard på Vestermark – der skiltes i området.

”Søndag byder på flere andre gode tilbud, hvorfor en del vil være forhindret i at være med. Derfor har vi gjort det muligt for fraværende og andre alligevel at støtte julemærkehjemmet – ved at betale et beløb via MobilePay. Nummeret er 75568”, oplyser Lisbeth Andreasen fra Lions Als i en pressemeddelelse.

Det er første gang i nyere tid, at de fire Lions-klubber i Sønderborg er gået i samarbejde om at skaffe midler til et velgørende lokalt arbejde – denne gang til gavn for børn og unge.

28. maj 2024 Samfund, Sønderborg

SONFOR vil bruge over en milliard på et nyt renseanlæg

28. maj 2024 Samfund

I 2016 blev det besluttet, at der skulle bygges et centralt renseanlæg i Sønderborg Kommune, og dengang blev der sat en prislap på 300 millioner kroner på projektet. Her, otte år senere, kigger SONFOR ind i en samlet investering på 1,3 milliarder kroner. Det siger bestyrelsesformand for SONFOR, Ellen Trane Nørby, til SønderborgNYT TV i […]

Læs mere...