SønderjyskE fik ikke point i udekamp mod BSH

Andreas Lang. Pressefoto
11. februar 2024 Sport Skrevet af: Ole Kæhler

SønderjyskEs håndboldherrer startede i lørdagens ligakamp rigtig godt med effektivitet i begge ender af banen og efter 9 minutter, der havde de holdt BSH på to scoringer og havde selv nettet fire gange. De næste 5 minutter var desværre ikke helt så gode og det udnyttede hjemmeholdet, Bjerringbro/Silkeborg, BSH, kynisk til at bringe sig på 7-4. SønderjyskE formåede at komme tilbage på måltavlen, men var ikke helt dygtige nok til at udnytte vores chancer og efter 21 minutter var vi bagefter med 11-6.

Cheftræner Rasmus Vandbæk trykkede på time-out-knappen for at få styr på tropperne og det lykkedes heldigvis. Hans hold fik bedre fat og kunne gå til pause blot bagud med to, 14-12 på måltavlen.

De sidste 30 minutter blev et tæt opløb, hvor SønderjyskE fulgte hjemmeholdet tæt og var flere gange på uafgjort, men kunne ikke få det allersidste med og bringe sig i front. I kampens slutning havde de flere muligheder, men desværre uden held.

Undervejs i opgøret brændte SønderjyskE tre straffekast og det var der ikke råd til denne eftermiddag.

Dygtig målmand

”Det var en meget tæt kamp. Vi starter rigtig god, men fra minut 10 til 20 er vi ikke helt skarpe nok, når vi har bolden. Resten af kampen spiller vi rigtig godt og kommer også til mange store chancer. Vi har generelt svært ved at score på hjemmeholdets keeper, Mikkel Løvkvist, som står en fremragende kamp. Han napper blandt andet 3 af 4 straffekast. Defensivt står vi fremragende og Kasper Larsen på kassen spiller en solid kamp”, siger assistenttræner Lasse Folkmann i en pressemeddelelse.

”Så alt i alt er præstationen godkendt, men vi er voldsomt trætte af, at vi ikke fik point med hjem i dag”.

Bjerringbro/Silkeborg – SønderjyskE 26-25 (14-12)

Målscorere: Andreas Lang 6, Nicolaj Jørgensen 5, Oliver Eggert og Alec Smit 4, Nicolaj Svalastog 3, Morten Bjørnshauge 2, Kristian Stranden 1.

Målvogter: Kasper Larsen med en redningsprocent på  33,33