Simon Bak fra dartklubben Fluen er årets danske spiller

2. februar 2021 Sport Skrevet af: Redaktion

25-årige Simon Bak fra Sønderborg blev mandag aften kåret som årets danske dartspiller 2020. Kåringen blev offentliggjort på en live-stream på Dansk Dart Unions Facebook-side.

Simon Bak, der til dagligt spiller i Dartklubben Fluen, vandt prisen foran sidste års vinder, Per Laursen, og landsholdskollegaen Niels Heinsøe, der ligeledes var nomineret til prisen.

Det er blandt andet de danske elitespillere, klubformænd og bestyrelsesmedlemmer i Dansk Dart Union der har været stemmeberettiget til prisen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er ganske fortjent, at Simon vinder prisen”, siger dartekspert Daniel Tyge Thybøl i en pressemeddelelse.

“Det er virkelig bemærkelsesværdigt, at Simon Bak i en alder af blot 25 år vinder den her pris for næsen af Per Laursen, der trods alt er både regerende danmarksmester og den måske største danske dartspiller i historien. Det bliver spændende at se, hvad Simon Bak kan udrette, når det igen bliver muligt at holde store stævner og turneringer”.

Simon Bak kan se tilbage på en 2020-sæson, hvor han blandt andet vandt det danske mesterskab for hold, alt imens han i indeværende sæson er den mest vindende spiller i landets bedste dartrække.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

29. april 2024 Erhverv, Nordborg

Sponsoraftale sendte godt 23.000 kroner i kassen hos Nord-Als Boldklub

29. april 2024 Erhverv

Gennem sin sponsoraftale med OK og Kvickly Nordborg får Nord-Als Boldklub et stort beløb til foreningens kasse. Sponsorchecken lyder på hele 23.324,04 kroner. Man kan støtte Nord-Als Boldklub ved at tanke hos Kvickly Nordborg. Det er nemlig OK og forhandleren, der udbetaler pengene til foreningen. ”Sponsoraftalen  har stor betydning for Nord-Als Boldklub. Pengene går altid […]

Læs mere...