Jørn Lehmann: Endelig nogle konkrete arbejdsmarkedstiltag

23. oktober 2013 Politik Skrevet af: Ole Kæhler
Jørn Lehmann kom glad hjem fra politisk udvalgsmøde.

Jørn Lehmann kom glad hjem fra politisk udvalgsmøde.

Læserindlæg fra Jørn Lehmann, Socialdemokraterne:

Jørn Lehmann skriver efter tirsdagens møde i Arbejdsmarkedsudvalget, at en opfølgning viser, der er 7 mio. i uforbrugte midler. Direktionens indstilling var at de alle skulle i den store fælles kasse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men et enigt udvalg indstiller i stedet at reservere 3 mio. kr til et længere uddannelsesforløb for ufaglærte ledige, at der til ledige med psykiske problemer udvikles jobtilbud baseret på få timer i starten og med mentorstøtte og endelig et cykel-langt-projekt til unge med særlige problemstillinger.

Endelig konkrete arbejdspolitiske tiltag. Jeg håber Økonomiudvalg og senere Byråd vil bakke op om en aktiv indsats for udsatte grupper i stedet for at lægge pengene passivt i kassen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

29. april 2024 Samfund, Sønderborg

Opsigelsen af tolkeaftalen giver en del bøvl

29. april 2024 Samfund

Opsigelsen af tolkeaftalen betyder, at Sønderborg Kommune snarest muligt skal gennemføre en ny konkurrenceudsættelse af tolkeydelser. Det tager tid, men processen er sat i gang. I mellemtiden giver det os en del bøvl i sagsbehandlingen, hvor vi skal ud og finde andre tolke for at få løst de konkrete opgaver, hvor der er behov for […]

Læs mere...