Ringriderfesten: Rabat på Tattoo-billetter frem til jul

11. juli 2022 Ringriderfesten Skrevet af: Redaktion

Efter lørdagens store Tattoo-show i Skansen er der allerede gang i salget af billetter til det næste Tattoo, som finder sted lørdag den 8. juli og det bliver også i Skansen.

De omkring 900 tilskuere, som oplevede lørdagens storslåede Tattoo med 263 musikere, var rigtigt glade for, at det foregik indendørs, så ingen sad og frøs.

“Vi glæder og til at se jer igen næste år og det bliver også i Skansen. Flytningen fra slottet til Skansen skyldes, at tattooet ikke finder sted, hvor tilskuerne fryser og også at det ikke er så dyrt at være i Skansen som ved slottet”, sagde ringriderformand Jan Rasmussen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetter kan frem til jul købes på billetsalg.dk

Billetten til TattooShowet koster 150 kr. såfremt billetten købes inden den 24. december. Derefter vil prisen være 185 kroner. Billetten giver samtidig gratis adgang til festpladsen efter showet om lørdagen.

10. maj 2024 112, Sydals

Jolle fik motorproblemer – beredskabet rykkede ud

10. maj 2024 112

Natten til fredag omkring klokken 00:30 kørte Beredskab Sønderborg til vandet ved Vibæk på Sydals og de havde redningsbåden Alsin med. Kort efter blev der også sendt en helikopter. “Der var heldigvis ikke så alvorligt. Det drejede sig om en jolle med motorproblemer, som blev hjulpet i land”, siger vagthavende hos politiet. Indsatsleder Bo Olesen […]

Læs mere...