Jørn Lehmann er næstformand i Samordningsudvalget

21. januar 2014 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Efter regionsrådsmødet mandag, var der konstituering i Samordningsudvalget – udvalget der bl.a. koordinerer samarbejdet mellem kommunerne og regionsrådet.

Jørn Lehmann vil arbejde for mere fokus på mennesker end på penge.

Jørn Lehmann vil arbejde for mere fokus på mennesker end på penge.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg blev valgt som næstformand. Et af de første områder jeg vil sætte i fokus er et tættere samarbejde om udskrivning af patienter – især indenfor psykiatrien – og kommunernes jobcentre. Derigennem håber jeg at der samlet vil blive mere fokus for fremtidige jobmuligheder for denne gruppe borgere, således at de efter udskrivning ikke fastlåses på sygedagpenge men derimod hurtigst muligt sluses tilbage på arbejdsmarkedet, siger Jørn Lehmann fra Socialdemokraterne i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men det kræver også en betydelig mere fleksibel og medmenneskelig indstilling fra både arbejdsgivere og arbejdstagere, især overfor borgere med psykiske problemer.

– For mig skal det enkelte menneske ikke alene måles på økonomi. Menneskelige værdier bør også inddrages. Ellers får vi et koldt samfund, der udelukkende fokusere på penge, siger Jørn Lehmann.

29. april 2024 Erhverv, Nordborg

Sponsoraftale sendte godt 23.000 kroner i kassen hos Nord-Als Boldklub

29. april 2024 Erhverv

Gennem sin sponsoraftale med OK og Kvickly Nordborg får Nord-Als Boldklub et stort beløb til foreningens kasse. Sponsorchecken lyder på hele 23.324,04 kroner. Man kan støtte Nord-Als Boldklub ved at tanke hos Kvickly Nordborg. Det er nemlig OK og forhandleren, der udbetaler pengene til foreningen. ”Sponsoraftalen  har stor betydning for Nord-Als Boldklub. Pengene går altid […]

Læs mere...