NB-dagen 1. juli – tilmeldingsfrist 14. juni

1. juni 2016 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Nord-Als Boldklub har fredag den 1. juli den traditionelle NB dag. NB dagen har de seneste år været et tilløbsstykke, hvor deltagerantallet har ligget stabilt på omkring 200.

NB dagen er klubbens sæsonafslutning, hvor alle spillere, forældre, søskende, trænere og ledere hygger sig og ønsker hinanden god sommerferie.

Den mere officielle del af dagen indeholder udlevering af medajler og kåringer.  Her vil alle ungdomshold på skift blive kaldt op på tribunen, blive præsenteret og hyldet, skriver NB i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter den officielle del, vil der være fællesspisning for alle og der kan købes øl, vand, kaffe og the. Derudover vil der dagen igennem være gratis popcorn og saft til alle børn.

Desuden vil der være mangeartede aktiviteter som oppustelig fodboldbane, rundbold samt Nord-Als Boldklubs fodboldtivoli.

Invitationerne er på vej ud til alle klubbens medlemmer og der er tilmeldingsfrist d. 14. juni.

4. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Koncertsalen Alsion har fået ny bestyrelsesformand

4. maj 2024 Kultur

Den mangeårige bestyrelsesformand for Fonden Koncertsalen Alsion, Ole Balle, har valgt at fratræde som følge af sin pension og det har udløst en intern bestyrelsesrokade, skriver fonden. Den hidtidige næstformand, økonomichef i Bitten & Mads Clausens Fond, Mads Thomsen, har indtaget formandsposten. Kultur- og Fritidschef i Sønderborg Kommune, Morten Skovmand Fogh, er ny næstformand. Bestyrelsens […]

Læs mere...