Automatiktekniker Martin Fastrup fra Danfoss skal til DM i Skills

Martin Fastrup skal til DM i Skills. Pressefoto
Martin Fastrup skal til DM i Skills. Pressefoto
4. april 2024 Uddannelse Skrevet af: Ole Kæhler

Til årets Danmarksmesterskaber i Skills, der finder sted den 18.-20. april på Dyrskuepladsen i Roskilde, vil EUC Syd i Sønderborg sende automatiktekniker Martin Fastrup. Han ser frem til tre intense dage med konkurrence, hvor han vil repræsentere sin uddannelse med stolthed.

Unge fra hele landet mødes for at konkurrere om titlen som Danmarksmester i deres fag, og i år er det et rekordår for antal deltagende fag. Ikke mindre end 47 forskellige konkurrencefag er i år repræsenteret ved DM i Skills, hvor godt 300 unge håndværkere har kvalificeret sig, skriver EUC Syd

Artiklen fortsætter under annoncen

Martin Fastrup, automatiktekniker, bestod sin svendeprøve i december og er nu i gang med at videreuddanne sig til automatiseringstekniker. Det gør han på Danfoss A/S i Nordborg. Efter at have imponeret med sine evner og engagement har han kvalificeret sig til DM i Skills.

”Jeg glæder mig til oplevelsen og tror, det bliver fedt at stå derinde med så mange mennesker, der kommer forbi. Og så glæder jeg mig også til at se, hvordan de andre deltagere arbejder”, siger Martin Fastrup.

Artiklen fortsætter under annoncen

DM i Skills begynder onsdag den 17. april klokken 19.00 med en åbningsceremoni, hvor Børne- og Undervisningsminister Mattias Tesfaye holder åbningstalen, og sangeren Basim giver et par numre. Begivenhederne slutter lørdag den 20. april klokken 15.30, hvor statsminister Mette Frederiksen vil overvære kåringen af de 47 nye Danmarksmestre i DM i Skills.

 

 

21. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Skal Sønderborghus tages af salgslisten?

21. maj 2024 Kultur

I sommeren 2022 besluttede Byrådet at sætte en række kommunale bygninger til salg, så der kunne spares penge, men nu opfordrer forvaltningen til, at Byrådet tager to bygninger af salgslisten. Det drejer sig om Sønderborghus og også Riecks Arkæologiske Stensamling i Svenstrup. Forvaltningen har talt med bestyrelsen i Sønderborghus, der ikke ønsker at overtage bygningerne […]

Læs mere...