Badebroen i Holm står klar til brug

14. maj 2021 Nordborg

Nu er badebroen ved Holm igen sat i vandet og står klar til at tage imod de mange gæster – store såvel som små – der bruger broen hvert år.

Siden 2012 har der været adgang til en fin badebro ved Holm og den blev købt for 90.000 kroner i forbindelse med en større udviklingsplan for Holm, skriver landsbylauget i en pressemeddelelse.

Broen blev betalt af Holm Landsbylaug, gavmilde sponsorer og fonde. Siden har en gruppe frivillige Holmboere sørget for at broen kommer i og op af vandet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Broen er opbevaret i laden hos en tidligere landmand, så den er godt beskyttet for vind og vejr over vinteren. Sidste efterår nåede broen ikke op, før en tidlig efterårsstorm ødelagde den i starten af oktober.

Derfor har den frivillige gruppe i år haft et stort ekstra arbejde med væsentlige timer og materialer for 12.000 kroner til reparation af skader.

Holm Landsbylaug har betalt for nye reservedele og Jollmandsgaard i Holm har lagt værksted til renovationen.

Du kan SE BILLEDER HER .

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...