Brandfolkene har haft en travl eftermiddag

16. august 2022 112

Tirsdag middag kl 12.29 rykkede Sønderborg Brand og Redning til en automatisk brandalarm på Hotel Alsik og ti minutter senere lød der en autonatisk brandalrm hos Kontor Syd.

Ti minutter efter at brandfolkene var kaldt til Alsik, kom der endnu en alarm, denne gang fra Kontor Syd.

Omkring klokken 13 kom turen til de frivillige brandfolk fra Svenstrup, der blev kaldt til en pumpeopgave på Storegade i Nordborg.

”Det er politiet, som havde bedt os pumpe vand op fra kælderen i Friends, så de kunne lave brandundersøgelse”, siger indsatsleder Jesper Grau til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og klokken 13:30 var det brandfolkene fra Sydals Frivillige Brandværn –  i samarbejde med tankvognene fra Hørup Frivillige Brandværn og Augustenborg Frivillige Brandværn – der blev kaldt til en melding om markbrand på Mommarkvej ved Tandslet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Lasse Sønderup er ny chef for Erhverv og Turisme

7. oktober 2022 Erhverv

Lasse Sønderup kan nu slette konstitueret fra visitkortet og det kan han fordi, han er blevet ansat som chef for Erhverv og Turisme i Sønderborg Kommune fra den 1. oktober. Stillingen har for nylig været slået op, og Lasse Sønderup er valgt blandt ansøgerne til jobbet. Lasse Sønderup blev konstitueret chef for Erhverv og Turisme […]

Læs mere...