Dansk Folkehjælps nye genbrugsbutik i Perlegade mangler donationer og frivillige

9. oktober 2020 Sønderborg

Dansk Folkehjælps åbnede i sidste uge en ny genbrugsbutik på Perlegade 61 i Sønderborg, og organisationen kan melde om overvældende opbakning.

Butikken er så velbesøgt, at der allerede nu mangler tøj og sager på hylderne, mens der også er behov for flere frivillige.

”Vores nye genbrugsbutik i Sønderborg udgør et vigtigt led i vores arbejde med hjælp til socialt udsatte, og overskuddet vil ubeskåret gå til at hjælpe fattige og udsatte familier i Sønderborg og omegn med eksempelvis Julehjælp, Skolestarthjælp og Feriehjælp. Jeg håber, at butikken bliver taget godt imod af de lokale borgere, og at genbrugsbutikken bliver til stor glæde for lokalområdet, kunder og ikke mindst de familier vi hjælper i vores arbejde,” siger Klaus Nørlem, Generalsekretær hos Dansk Folkehjælp.

Artiklen fortsætter under annoncen

På åbningsdagen oplevede Dansk Folkehjælp stor opbakning og der var kø langt ned af Perlegade. Opbakningen har været så stor, at butikken allerede nu efterspørger donationer, så andre kan få glæde af nyt og gammelt genbrugsguld.

Der mangler også frivillige, der gerne vil gøre en forskel i deres lokalområde og har lyst til at hjælpe til i butikken med alt fra udvælgelse af varer, varetagelse af sociale medier og kontakt til kunder:

”Jeg er sikker på, at frivilligheden i Sønderborg er til stede, så vi kan rekruttere en fantastisk butiksleder og et hold af øvrige frivillige, der vil investere en lille del af deres tid og dermed gøre en stor forskel. Jeg glæder mig til denne udvidelse af Dansk Folkehjælps fantastiske frivilligteam,” siger Klaus Nørlem, Generalsekretær hos Dansk Folkehjælp.

Artiklen fortsætter under annoncen

Interesserede kan henvende sig til Dorte Larsen via 21 18 30 87 eller dl@folkehjaelp.dk.

Overskuddet fra butikken vil ubeskåret gå til at hjælpe socialt udsatte i lokalområdet, eksempelvis med Julehjælp, Skolestarthjælp og Feriehjælp.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk