Forrygende Damefrokost giver gejsten til at fortsætte

24. maj 2022 Sønderborg
Damefrokosten. Privat foto
Damefrokosten. Privat foto

Damefrokosten i Broager Sparekasse Skansen blev en bragende succes, hvor de omkring 300 kvinder, som var inde i den flot pyntede hal, fik en forrygende fest.

“Damefrokosten var anderledes end den ville være i et telt og det kunne blandt andet ses på lyssætningen i i rummet, bedre toiletforhold og så kom maden fra Huset Blom, så der var skruet gevaldigt op for niveauet”, siger Anders Kobberød fra Sportens Venner, der står for Damefrokosten.

Sportens Venner er rigtig glade for de tilbagemeldinger der kom fra mange af de kvinder, som festede med og derfor er der slet ingen tvivl om at Damefrokosten skal blive i Broager Sparekasse Skansen, hvor der foreløbig er reserveret plads den 13. maj 2023 og også et år senere.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der var rigtig mange af kvinderne, som var mellem 22 og 30 år og det var rigtigt godt vi havde booket både et partyband, Tip Top, og også en DJ, så der også var musik for de unge kvinder”, siger Anders Kobberød, som er helt klar i mælet, når han fortæller, hvad succeskriteriet er for Damefrokosten 2023.

“Det er, at der er 600 festglade kvinder samles i Broager Sparekasse Skansen, hvor der igen vil være rigtig god mad fra Huset Blom og nogle rammer, som gør, at man kan troppe op i festtøj og høje hæle”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han fortæller videre, at en del af de kvinder, som var med i Damefrokosten i weekenden, har tilmeldt sig ambassadører og dermed vil gøre en indsats for at få flere kvinder til at komme i 2023.

Kvinder kan tilmelde sig som Damefrokost-ambassadører på sportens-venner.dk .

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...