Futsal-landsholdet spiller i Sønderborg i weekenden

21. januar 2022 Sport
Futsal-landsholdet. Pressefoto
Futsal-landsholdet. Pressefoto

Det danske Futsal landshold har samling i Sønderborg og i den forbindelse skal landsholdet spille to træningskampe, udover en masse træningspas.

Første kamp spilles i morgen, lørdag, kl 12:00 i Humlehøj Hallen. Dette bliver en intern kamp mellem de 20 spillere som er udtaget, skriver Sønderborg Futsal.

Anden kamp spilles søndag kl 12:00 i Humlehøj Hallen. Den kamp bliver mod den lokale overbygning Sønderborg Futsal, som består af moderklubberne Sønderborg Boldklub og Midtals Futsal.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Landsholdstruppen er der udtaget tre lokale spiller som kommer fra Sønderborg.

Dennis Skipper, som spiller i Sønderborg Futsal, er udtaget, derudover er Ermin Kasumovic, som er skiftet til Hjørring Futsal Klub og Ibrahim Badran som spiller i Gentofte Futsal også udtaget til samlingen.

Du har mulighed for at se begge kampe og der vil være gratis entre.

Du skal blot huske at vise et Coronapas eller en negativ test i døren for at komme ind. Så kom endelig på visit i hallen og oplev Futsal på topniveau.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...