Hejs flagene, pynt op og gør Tour de France-ruten festlig

3. juli 2022 Tour de France

Søndag morgen skal otte mand ud for at hejse 450 flag i Sønderborg og langs Tour-ruten. I Gråsten er det de Gråsten frivillige brandmænd, der hjælper med opgaven, oplyser Sønderborg Kommune.

Vi håber, alle langs ruten og rundt i hele kommunen hejser flaget søndag den 3. juli, sætter små flag i hækken eller hvad I nu finder på – og klæder området på til fest.

Langs ruten fra Sønderborg by og ud til målstregen var der lørdag aften endnu ikke gjort det store ud af at pynte op – men heldigvis kan en stor del af søndagen sagtens bruges på at gøre ruten festlig.

Artiklen fortsætter under annoncen

I flere haver er der sat stilladser op, så beboerne kan sidde højt og se Tour de France-feltet, når det kommer susende med over 50 kilometer i timen. Rytterne begiver sig ud på den 182 kilometer lange tur fra Vejle klokken 13:15 og kører over målstregen i Sønderborg omkring klokken 17:23 – og er dermed mindst en time hurtigere igennem end de allerhurtigste, som kørte Tour de Syd.

Lørdag aften blev der sat hegn op ved målområdet og Augustenborg Landevej var allerede spærret for trafik – og det var jo en herlig anledning til at spille bold på kørebanen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole [email protected]