Ingen spritbilister anholdt i første julefrokostweekend

6. december 2021 112

I fredags tog politiet hul på de traditionelle spirituskontroller i den syd- og sønderjyske trafik forud for julen. På trods af at det var den første af de traditionelt store julefrokost-weekender har der generelt været meget stille i nattelivet, ligesom der ikke noteret en eneste spiritusbilist i politikredsen fredag og lørdag nat.

”Corona-situationen har nok lagt en dæmper på julefrokosterne. Men det er helt usædvanligt, at vi ikke støder på spritbilister, så herfra er der stor ros til alle weekendens julefrokostgæster. Vi er meget glade for resultatet, fordi spritbilisme er en stor risikofaktor i trafikken”, siger leder af færdselsafdelingen ved Syd- og Sønderjyllands Politi vicepolitiinspektør Knud Reinholdt i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Indsatsen mod spritkørslen er koncentreret om de store julefrokostdage fredage og lørdage op til jul, ligesom politiet er klar med målrettede kontroller 1. og 2. juledag hvor mange familier holder julefrokost. Der vil også blive gennemført kontroller søndag morgener, hvor man stadig kan være påvirket efter indtagelse af spiritus aftenen forinden.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
17. januar 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet: Udvalgsformænd bestemmer ikke mere end andre i udvalgene

17. januar 2022 Politik

I Byrådet er socialdemokratiske Jan Prokopek Jensen for tredje gang spidsen for Arbejdsmarkeds- og Integrationsudvalget, mens der er nye ansigter på formandsposterne i de øvrige udvalg. Kjeld Stærk fra Venstre er formand for Udvalget for Erhverv og Grøn Vækst, mens Enhedslistens Asger Romme Andersen har formandsposten i Udvalget for Natur, Klima og Miljø. De to […]

Læs mere...