John Lohff: Tak til vælgerne

30. november 2013 Politik

Regionsrådsmedlem John Lohff, De Konservative, skriver:

Kære alle 4.068 der har været så flinke at sætte et kryds ud for mit navn til valget til Regionsrådet. Det er jeg utroligt glad for, og desuden overvældet over, at det er lykkedes at gå 73 stemmer frem siden sidste valg. Dette i en situation hvor De Konservative desværre p.t. er under tilbagegang.

John Lohff er klar til at give den gas i Regionsrådet.

John Lohff er klar til at give den gas i Regionsrådet.

Som I ved, vil jeg de næste fire år kæmpe for Sønderborgs og Sønderjyllands position ved enhver given lejlighed. Naturligvis uden, at det går ud over helheden. Jeg glæder mig til kampene, er tændt og glæder mig også til at få følgeskab af Jørn Lehmann Petersen (S) og Tage Petersen (V), således vi sammen kan give den endnu mere gas.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk