John Lohff: Tak til vælgerne

30. november 2013 Politik

Regionsrådsmedlem John Lohff, De Konservative, skriver:

Kære alle 4.068 der har været så flinke at sætte et kryds ud for mit navn til valget til Regionsrådet. Det er jeg utroligt glad for, og desuden overvældet over, at det er lykkedes at gå 73 stemmer frem siden sidste valg. Dette i en situation hvor De Konservative desværre p.t. er under tilbagegang.

John Lohff er klar til at give den gas i Regionsrådet.

John Lohff er klar til at give den gas i Regionsrådet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som I ved, vil jeg de næste fire år kæmpe for Sønderborgs og Sønderjyllands position ved enhver given lejlighed. Naturligvis uden, at det går ud over helheden. Jeg glæder mig til kampene, er tændt og glæder mig også til at få følgeskab af Jørn Lehmann Petersen (S) og Tage Petersen (V), således vi sammen kan give den endnu mere gas.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. august 2021 Erhverv, REGIONALT

HLT-Service har el-varebiler som dækker virksomhedernes behov

5. august 2021 Erhverv

HLT-Service i Aabenraa sælger varevogne af mærket Maxus og der er stor interesse for bilerne fra både kommuner og større virksomheder, siger Poul Linnet fra HLT-Service. Interessen skyldes både kørselsøkonomi og klimaet. “Det er med elbiler, som det er med mobiltelefoner. Der udvikles hele tiden og Maxus-varevogne dækker langt de fleste virksomheders behov. Også håndværkernes”, […]

Læs mere...