Nordborg Marathon – sammen hver for sig

26. maj 2020 Nordborg

LINAK Nordborg Marathon er i år blevet til et virtuelt løb og arrangørerne håber at rigtig mange vil løbe med,  selvom det den 29. august må blive ‘hver for sig’ denne gang.

Uanset om du har brugt den seneste tid på at samle famøse ‘coronakilo’, fået godt gang i træningen eller bare har lavet så meget havemotion, at ukrudt ikke længere indgår i dit ordforråd, så er der ting, vi alle savner og det er hinanden og fællesskabet, skriver Nordborg Løbeklub.

Selvom Nordborg er en lille by, så har LINAK Nordborg Marathon altid været et løb, som har samlet folk fra nær og fjern. Og lige præcis det, håber vi også på at kunne gøre i år – dog på en lidt anden måde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fordi løbet er virtuelt, bestemmer du helt selv, om du vil starte alene fra din hjemadresse, i skoven sammen med et par venner – eller midt på en tilfældig gade i den modsatte del af landet.

Du kan vælge følgende distancer:

1/1 marathon – 42,2 km.

1/2 marathon – 21,1 km.

1/4 marathon – 10 km.

1/8 marathon 5 km.

Nordals Walk – 21 km.

Nordals Walk – 10 km.

Nordals Walk – 5 km.

Brdr. Nørulf Børneløb – 1 km. – de første 150 pladser er sponsoreret af Brd. Nørulf

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er medaljer til alle, der tilmelder sig senest den 20. august kl. 23.59.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Kultur, Nordborg

Nordborg Kirke: Festlig gudstjeneste med herlig spillemandsmusik og sang

16. oktober 2021 Kultur

Kom og oplev en festlig gudstjeneste, som bliver fyldt med folkemusik og sang. De Nordalsiske spillemænd spiller op, Linak-koret og solister fra Sønderjysk Pigekor synger for. Vores præst, Sophie Lønne Reil Hundebøll, vil både læse og synge teksterne, skriver kirkens organist til SønderborgNYT. Det hele finder sted i Nordborg kirke, søndag den 31. oktober kl. […]

Læs mere...