Nordborg Marathon – sammen hver for sig

26. maj 2020 Nordborg

LINAK Nordborg Marathon er i år blevet til et virtuelt løb og arrangørerne håber at rigtig mange vil løbe med,  selvom det den 29. august må blive ‘hver for sig’ denne gang.

Uanset om du har brugt den seneste tid på at samle famøse ‘coronakilo’, fået godt gang i træningen eller bare har lavet så meget havemotion, at ukrudt ikke længere indgår i dit ordforråd, så er der ting, vi alle savner og det er hinanden og fællesskabet, skriver Nordborg Løbeklub.

Selvom Nordborg er en lille by, så har LINAK Nordborg Marathon altid været et løb, som har samlet folk fra nær og fjern. Og lige præcis det, håber vi også på at kunne gøre i år – dog på en lidt anden måde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fordi løbet er virtuelt, bestemmer du helt selv, om du vil starte alene fra din hjemadresse, i skoven sammen med et par venner – eller midt på en tilfældig gade i den modsatte del af landet.

Du kan vælge følgende distancer:

1/1 marathon – 42,2 km.

1/2 marathon – 21,1 km.

1/4 marathon – 10 km.

1/8 marathon 5 km.

Nordals Walk – 21 km.

Nordals Walk – 10 km.

Nordals Walk – 5 km.

Brdr. Nørulf Børneløb – 1 km. – de første 150 pladser er sponsoreret af Brd. Nørulf

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er medaljer til alle, der tilmelder sig senest den 20. august kl. 23.59.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Politik, Sønderborg

Borgerne kan stadig tippe kommunen om ulovligheder via Whistleblowerordningen

8. februar 2023 Politik

På Økonomiudvalgsmødet onsdag var der enighed om, at Whistleblowerordningen skal fortsætte som hidtil og det var der bred enighed om, siger borgmester Erik Lauritzen umiddelbart efter mødet. Whistleblowerordningen for medarbejdere og leverandører er lovpligtig, men Byrådet har tidligere besluttet, at borgere også skal have adgang til at bruge ordningen. Fra borgerne kom der 26 henvendelser, […]

Læs mere...