Økonomiudvalget skal tage stilling til brugen af Det Sønderjyske Hus

15. maj 2021 Politik

Sønderborg Kommune har gennem en årrække lejet den bygning, som huset Det Sønderjyske Hus og i sidste måned har Økonomiudvalget diskuteret, hvad der skal med de lokaler, hvor Det Sønderjyske Køkken var. Kommunen har prøvet at få en lejer ind, men det lykkedes ikke.

Frivillighedens Hus har et ønske om at udvide deres lokaler og få adgang til køkkenet – og det er muligt at lade de frivillige bruge lokalerne og samtdig også åbner for, at Aftenskolernes Hus og sundhedsområdet samt eventuelt andre kan bruge dem.

Artiklen fortsætter under annoncen

På onsdag skal Økonomiudvalget beslutte, om det er den løsning, der skal sættes i spil – eller om man skal opsige lejeaftale og betale, hvad det koster.

De lokaler, som huser Frivillighedens Hus og caféområdet er lejet frem til 2025.

Økonomiudvalget har i marts besluttet at opsige lejen af de lokaler, som i dag er stillet til rådighed for Uddannelsernes Hus, Turist og Landdistrikter og de lokaler forlades senest med udgangen af juni.

Turistkontoret, Destination Sønderjylland, Sønderborg Handel og Kultur i Syd bor på førstesalen i bygningen og deres situation skal Udvalget for Kultur, Idræt, Turisme og Handel afklare sidst på året.

Artiklen fortsætter under annoncen

P

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. september 2021 Nordborg, Frivillige

Billetterne til Oktoberfest i Nordborg er til salg

20. september 2021 Nordborg

Mange tusinde danskere drager hvert år til Bayern for at deltage i verdens uden sammenligning største folkefest: Oktoberfesten i München. Derfor er der stor efterspørgsel på selvsamme oplevelser i Danmark, og ikke mindst i Nordborg. Det er lykkedes Nordborg Ringriderforening at lave en aftale med Vollstedt Group, som leverer et komplet Oktoberfest koncept i Nordals […]

Læs mere...